Descripció

Moble Tv Atelier AT6 és un producte molt exclusiu tant per disseny com per realització. Tanmateix  a la col·lecció Atelier del fabricant italià Extendo.

 

Atelier

  • Atelier è configurabile utilizzando moduli di acciaio con sezione minima di 10x10mm e contenitori in legno con diverse tipologie di aperture.
  • Telai e contenitori possono essere sovrapposti e affiancati a piacimento, posizionati su basi o sospesi a parete.
  • Sono disponibili accessori da inserire all’interno dei telai e top in HPL o marmo.

 

 

 

Extendo.

Extendo és una empresa italiana especialitzada en el disseny i la producció d’articles d’interiorisme.

 

Disseny ecològic
i 100% Made in Italy

Les matèries primeres que conformen els nostres productes es deriven d’un procés de reutilització i, al seu torn, són reciclables. Tant si es tracta de fusta, vidre, acer o un altre, l’elecció de la matèria primera forma part de cada projecte des del seu origen. L’atenció ecològica és un aspecte clau del disseny d’Extendo i condiciona completament el procés creatiu. La importància d’intervenir en la producció i la selecció de materials per garantir la màxima qualitat es considera vital i s’encarrega d’experts artesans. La companyia selecciona, per tant, empreses i proveïdors associats també en aquesta perspectiva, per garantir aquesta atenció no només en els seus propis processos sinó en tota la cadena de producció.