Descripció

Sofà chaiselongue Sham és un excel·lent producte Moradillo. Aquest, permet ésser entapissat tant en pell com en teixit.

Alhora, el sofà chaiselongue Sham compta en seients lliscants i en respatller multi posicions.

 

Moradillo

Modern per a Moradillo no vol dir extravagant, fred i ple de condicionants en el dia a dia. Més aviat al contrari, la seva filosofia ens dicta que un disseny modern implica contemporaneïtat i personalitat a dojo. Però sense perdre mai la comoditat, practicitat i calidesa. Sham és el millor exemple d’aquesta filosofia: Línia depurada i lleugera. Costures espectaculars. Seients lliscants per ampliar la superfície de asseguda i capçals regularitzables per aconseguir una postura perfecta. En definitiva, pur disseny, pura comoditat.

El valor del que és autèntic: Moradillo des de 1972. Lluny de les efímeres modes. Moradillo ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: Qualitat, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels nostres clients com a fi últim.

Avui, després de més de 40 d’anys d’experiència, hem aconseguit donar forma als desitjos dels nostres clients. Conjugant la tecnologia d’última generació amb els exquisits acabats que proporcionen les sàvies mans dels nostres artesans. Donant com a resultat un producte mític, de qualitat única , extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.

Tota una filosofia i uns valors que resideixen en l’ADN de cada peça que fabriquem. Només l’etiqueta d’autenticitat de Moradillo, amb tot el que representa, pot garantir aquesta filosofia, treball i producte.