Lagrama

LAGRAMA és una marca líder en mobiliari infantil i juvenil des de fa dècades. La qualitat i el disseny són valors destacats en els seus productes melamínics. Ara la firma ja no és només espais per dormir, jugar, estudiar ... sinó també espais on guardar i menjadors.

Habitacions juvenils modernes

Habitacions juvenils modernes realitazades amb el programa de mobiliari LiFe Box. Dormitoris pels joves de casa nostra. Un espai on dormir, estudiar i jugar aquesta és la proposta de Lagrama pels seus dormitoris juvenils.

Habitacions llit gran

Habitacions amb llits grans modernes per a joves és un altre producte que ofereix la firma de mobiliari Lagrama. Cada dia son més les habitacions moblades amb llits grans tant per us de petits, com de joves i no tant joves.

Armaris

Armaris a mida per dormitoris moderns i altres espais de la casa.

Hi ha multitud d'espais i més maneres d'ésser i de fer. Per tant necessitem i existeixen una infinitat de possibilitats per configurar els nostres armaris.

En quant al mecanisme d'oberture de les portes dels nostres armaris  els poden diferenciar en : Armris portes corredisses, armaris portes bantents i armaris portes plegables.

En quant el disseny aquest es pot adaptar a multitud de formes i d'acabats.

Mobles menjador moderns Living

El programa de mobles Salon proposa composicions per a moble menjador modern tant atrevides com altres més conservadores.

Destaca les seves potes metàl·liques estilitzades i el seu tirador ungle.

----------------------------------------

LAUKI SAFIRA Treku by mobles Gifreu Idees per la llar moble de qualitat-Recovered-RecoveredTreku mobles logo
Izu Moradillo by mobles Gifreu tapisseria de qualitat sofas relax llits puff pouf chaixelongues butaques sillonsMoradillo marca de sofàs de qualitat. Sofàs que cuiden al client en prestacions, mides, models... Som distribuïdors oficials Moradillo.
MOBLE-1-CONNECTOR-EMEDE-mobles-by-Mobles-GIFREU-Girona-ESPAI-EMEDE-Epacio-emede-Muebles-MD-moble-menjador-Sala-estar-habitatge-qualitat-laca-xapa-natural
Bufet Tropical Garden Icons mobles GifreuIcon's moble massís acabat imprès
Sobre Taula Roure Massis Oak naturale-m15-devina-nais-by-mobles-gifreu-moble-massis-roure-disseny-actual-extremat-qualitat-premiumDevina Nais marca de moble massís realitzat bàsicament en roure. Mobles a mida, disseny actual, jove, atractiu...
Llibreria Ios 8 Loyra muebles by mobles Gifreu Idees per la llar moble de qualitatLoyra logo categoria
On book moble bufet. VIVE by MOBLES GIFREU MOBLES A GIRONAVive fabricant de mobles de qualitat. Mobles a mida segons les necessitats del client.
Astral Nature Logo
Lagrama Montreal habitacions juvenils by mobles Gifreu Porqueres Girona-RecoveredCategories Lagrama
Punk disseny Robert Ortega Belta by mobles Gifreu Girona tapisseria sofas sillons butaques de qualitatCategories Belta frajumar
Taula extensible Slim Sovet per mobles GifreuSovert Italia
000 74 0 North Vibia by mobles GifreuVivia Light is creation
Butaca relax motor o manual Spok 1 Tajoma by mobles Gifreu tapisseria de disseny actual i classic relax butaques sillonsTajoma
Lase pota metall Frajumar by mobles Gifreu Girona tapisseria sofas sillons butaques de qualitat
Sofà raconer ZairaPedro Ortiz tapizados. Tapisser de tot típus de sofas.
27 2 Taula menjador Mos-i-ko sobre marbre blanc al2 fabricant de mobles Grec distribuïdor mobles Gifreual2 fabricant Grec de mobiliari original, de disseny propi, ii de molt alta qualitat.
Matalassos Terxy distribuïdor oficial mobles Gifreu
mobles-Gifreu-&-muebles-JJP-habitació-juvenil-llit-tatami-modern-atractiu-atrevitJJP categories imatge logo Gris