Image
Image

MORADILLO és Luxe ?

Moradillo creu que el luxe no pot limitar-se a una qualitat extraordinària, un disseny refinat i una experiència exquisida. El luxe és també personalització. Adaptació als gustos dels nostres clients, fins allà on sigui tècnicament concebible. Perquè cada client gaudeixi del plaer de definir per si mateix què és un sofà perfecte.

MORADILLO és distinció ?

L'entapissat és escollit d'entre el nostre extensíssim mostrari o fins i tot aportat pel propi client. Els detalls de costura i els seus colors, els acabats i colors dels elements que conformen cada peça.Les dimensions, o la composició d'elements que decideix cada client, marcaran la personalitat de cadascuna de les seves creacions. 
Una autèntica ostentació d'atencions, alta tecnologia i exclusivitat a preus raonables. Només una gran marca com Moradillo Sofás i Moradillo Store pot posar tot això a l'abast dels seus clients.

Image

Personalizació

Personalizació és la especialitat de Moradillo. Només una empresa amb la capacitat i el coneixement expert de Moradillo pot permetre oferir als seus clients un catàleg amb una gamma tan àmplia i personalitzada. Creiem que el sofà més perfecte és aquell que s'adapta exactament als gustos i necessitats de cada client i posem tot el nostre esforç i saber per fer-ho.

Col·leccions

Els productes de Moradillo s'arxiven en cinc grans col·leccions:

Moradillo sofàs

SOFÀS AMB MOVIMENT
Sigui amb mecanismes estàndard o opcionals, per capçals, reposapeus o reposabraços, i d'actuació manual o motoritzada, en Sofàs amb Moviment tenen cabuda desenes de models i estils. Les enormes possibilitats de compondre cada sofà acord amb els desitjos de configuració, grandària i entapissat de cada client, fan de cada sofà una peça única.

SOFÀS SENSE MOVIMENT
Una gamma completa de per si, que creix fins a l'infinit gràcies a la possibilitat de compondre cada peça segons la configuració i dimensions desitjades, unit a la infinitat de magnífiques teles i pells disponibles. El sofà a la mida de cada client és un somni fet realitat.

Moradillo butaques

Moradillo Pufs. Auxiliar i decoració

Moradillo Coixins. Auxiliar i decoració.

Moradillo sleep

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Image
Image