Sofà relax elèctric Juno

Sofà personalitzable.

Descripció

El sofà relax elèctric Juno és un important producte de Moradillo.

Aquest sofà forma part d’un interessant programa modular de sofàs.

Aquest Sofà relax elèctric Juno permet ésser entapissat tant en pell com en roba.

 

Moradillo.

Any 1972.

El moment en què va començar Moradillo. Jaime i Charo, joves però ja magnífics fuster i costurera respectivament, van decidir que el seu projecte de vida en comú podria incloure allò que els dos també tant estimaven: El seu treball. Van fundar un petit taller artesanal del que, amb una cadència tan baixa com alta era la qualitat del producte.

Va ésser el començament dels primers models que van establir les bases de disseny i qualitat impecables. Van marcar l’ADN de Moradillo de per vida. Perquè encara que Moradillo ha evolucionat i ja són més de 4.500m2 dels dedicats a producció.  A la nostra fàbrica de Madrid, en el nostre ADN, sempre romandran aquells valors i essència artesanal.

Banda elàstica.

També anomenada cingla. És un dels sistemes d’amortiment que, per si sol en els respatllers o acompanyat per molls en ziga-zaga en els seients d’alguns models, constitueix el mecanisme de suspensió dels nostres productes. És un sistema fiable i còmode.  Però només amb banda de molt alta qualitat es garanteix la longevitat i el màxim confort de suspensió.

Garantia.

Dos anys de garantia general sobre el producte com marca la Llei. I 10 anys de garantia sobre l’estructura, com marca el nostre orgull professional. Perquè, donat que l’estructura és la base de la qualitat d’un sofà. Les nostres estructures ens fabriquem amb fusta massissa a les nostres pròpies instal·lacions. I estem tan segurs de la seva solidesa, que podem permetre brindar aquest luxe als nostres clients.

Honestedat.

La nostra resposta natural a la seva confiança.
La honestedat ens porta, per exemple: a revestir els nostres productes de pell utilitzant només la pell de la qualitat escollida per a totes les zones entapissades, sense utilitzar subproductes de la pell com la crosta per a les zones laterals o la posterior del sofà. Unes zones que, al no estar tan a la vista o al tacte, malauradament altres fabricants es mantenen amb aquests subproductes perjudicant la qualitat global del producte.
La honestedat ens porta a subministrar-nos de mecanismes tant mecànics com elèctrics a través de proveïdors espanyols, que poden garantir la seva qualitat. Són només un parell d’exemples de la nostra manera de fer les coses. Una actitud que s’ha vist compensada amb el seu reconeixement i confiança durant més de 45 anys.

Itàlia

El país del que provenen les gomes i espumes que constitueixen el farcit dels nostres sofàs, per la seva extraordinària qualitat. Perquè no és cert que la qualitat dels farcits es mesura simplement segons la seva densitat en kg / m3. El correcte és que a cada zona del sofà s’utilitzen gomes més o menys suaus, de major o menor gruix i de major o menor densitat segons sigui necessari per aconseguir un resultat còmode i durador. Però, això sí, el material que s’ha d’utilitzar ha de ser de màxima qualitat i la seva densitat ser real. Sense càrregues artificials que fan que perdi les seves qualitats en terminis curts.

Jaja, Zow, Nikko, Izu, Miyagi, …

Només en els últims anys hem incorporat més de 40 models al nostre catàleg. La recerca constant de nous dissenys per augmentar la nostra gamma ens permet oferir un ventall tan ampli d’opcions que resulta pràcticament impossible no trobar un model per a cada gust. Des de un clàssic Chester fins als dissenys amb pota alta més actuals. Tots els estils tenen cabuda en el nostre catàleg.

Kit de manteniment per a la pell.

La inversió en un entapissat de pell permet plantejar-se un futur en el qual el nostre producte tindrà un aspecte cada vegada més noble i més bonic.
Per això és fonamental netejar i nodrir la pell adequadament. Utilitzant exclusivament productes específics per al tipus de pell del nostre entapissat.
La freqüència necessària de neteja i / o nutrició varia segons l’ús que es fa del producte o del clima en què es troba. Per exemple. A Moradillo tenim el nostre propi Kit de manteniment per a la pell i en el seu punt de venda podrà informar-li sobre la freqüència adequada.
Els remeis casolans, productes per a un altre tipus de pell, llavis o productes per a aplicació en humans, poden causar greus danys en el entapissat tals com descamació, esquerdes, fregament, etc.

Neteja.

Neteja un tema fonamental a l’hora d’escollir un entapissat. Contràriament al què es pensa, la pell és un dels tapissos més fàcils de netejar, especialment la pell Espessorada. Al tenir aquesta molt baixa capacitat d’absorció. Si la substància de la taca no és molt agressiva i es retira ràpidament de la seva superfície, no deixarà rastre. Per contra, si en la pell la taca arriba a penetrar, serà complicat de netejar.
També existeixen teixits antitaques. Tractats per retenir les taques a la superfície i que es poden retirar només amb aigua i un sabó, així com teixits rentables a la rentadora, a mà o mitjançant netejat en sec. És fonamental informar-se de les condicions de neteja dels tapissos. Com escollir de forma realista un material que s’adapti a les necessitats de la nostre llar.

Manteniment.

Manteniment és la paraula clau. Si volem preservar la comoditat i estètica del producte, a més d’augmentar la seva longevitat. És imprescindible seguir les indicacions que apareixen en la seva Guia de manteniment. Refer els farcits dels coixins perquè aquests mantinguin la seva forma i comoditat. Aspirar suaument l’entapissat o tractar cada cert temps la pell. Són només alguns exemples de manteniment que pot necessitar el sofà. És molt important que els conegui, per assegurar-se poder gaudi del seu sofà durant molts anys.

Original.

Lo original, el que és autèntic, sempre és millor. Però és normal que tractem d’imitar-nos, no és fàcil dissenyar productes tan còmodes a la vegada amb tant estil. Ni és factible per a molts crear conceptes tan innovadors com un sofà personalizable amb dues altures de pota, dos fons de seient, dos altures de respatller, dos graus de fermesa en la seient, 12 braços per triar o 21 acabats diferents per a les potes.
El problema ve per altres fabricants quan es pretén fer sense comptar amb la nostra qualitat de materials, amb la tecnologia punta que ajuda a crear peces amb la màxima precisió ni amb la màster necessària per executar el treball artesanal.
La garantia en el millor en tots els sentits és el que implica mostrar l’etiqueta de Moradillo en el seu producte.

Personalització,

Personalització és la especialitat de Moradillo.
Només una empresa amb la capacitat i el coneixement expert de Moradillo pot permetre oferir als seus clients un catàleg amb una gamma tan àmplia. Creiem que el sofà més perfecte mai fabricat és aquell que s’adapta exactament als gustos i necessitats de cada client i posem tot el nostre esforç i saber fer per poder proporcionar-lo.

QR.

O “Codi de resposta ràpida” . Nom que es rep per la informació immediata que es pot subministrar.  Una petita imatge composta per quadrats negres sobre fons blanc que subministrem impresos en el manual de Garantia i Manteniment subministrat amb cada producte.
A través de la lectura del QR amb qualsevol mòbil o tauleta connectat a Internet, el client accedeix a una completa informació tècnica del seu producte en concret.

Relax.

Relax és el sistema de confort més espectacular, en tots els sentits. A través dels mecanismes elèctrics o per accionament manual, en els productes amb sistema Relax el respatller es reclina a la vegada que sorgeix un còmode reposapeus sobre el que es descansen les cames.
La postura elegida s’acabarà de configurar regulant l’angle d’inclinació amb el que el capçal recull la cap. La postura final, tendida i amb les cames elevades, afavoreix un profund descans i relaxació.

Zig-zag.

Zig-zag és la peculiar silueta que traça de les molles que estructuren la suspensió dels seients en alguns dels nostres models. També es coneixen com molles ondulades. Proporcionen una gran durabilitat així com un tacte de sentada especialment sumptuosa. Gràcies en part a les extraordinàries propietats de l’acer al carboni temperat. Un luxe més que no està a l’abast de qualsevol fabricant.