Marques

Recull  i selecció de diferents marques de mobles i altres productes per la llar, l’oficina i el contract. Cerquem en cada una d’elles el seu màxim potencial.

El nostre branding és molt ampli, així podem oferir-vos segons les vostres necessitats un o altre producte d’una marca determinada. Us guiem i oferim el millor de cada firma segons l’objectiu que cerquem.

Treballem contínuament per estar actualitzats i poder-vos oferir el millor.

Definició de Marca comercial

font Wilipedia.

Una marca comercial (en anglès: trade mark)[1] el conjunt de característiques (incloent el nom, disseny, símbol) que identifica un bé o servei del venedor com a diferent d’aquells d’altres venedors. És tot signe, susceptible de ser representat gràficament, que tingui un caràcter distintiu per distingir els productes . Aquests signes poden incloure paraules, noms de persona, lletres, números, elements figuratius, combinacions de colors i qualsevol combinació d’aquests signes. Es poden distingir marques de productes i marques de serveis.

Una forma antiga de marca comercial va ser el marcatge amb ferro d’animals en la ramaderia .Va començar per identificar els animals d’un propietari respecte als altres.

Una marca sovint té les connotacions de la ‘promesa’ del producte, el punt de diferenciació del producte o servici respecte als seus competidors que la fa especial i única. Els responsables de màrqueting intenten conferir a un producte o servici una personalitat i una imatge a través de la marca. Per tant, esperen fixar la imatge en la ment del consumidor, és a dir, associar la imatge amb les qualitats del producte. Servix com un camí ràpid per a mostrar i dir al consumidor el que el proveïdor està oferint al mercat. La marca comercial no sols permet la identificació de béns o servicis sinó també representa el prestigi dels seus fabricants.