Ditre Italia

Empresa

Ditre Italia empresa de 40 anys. L’art es converteix en història.
Cada producte compta amb 40 anys d’història vinculats a l’artesania tradicional . El seu laboratori es torna cada cop més organitzat i, per respondre a una sol·licitud de productes personalitzats, es converteix en una important empresa seriada. A més de les habilitats emprenedores, Ditre Itàlia confirma, any rere any, una actitud de detall i d’artesania. Es distingeix per les seves col·leccions. La història d’ahir és la singularitat d’avui.
40 anys. L’art es converteix en història.

Valors

Ditre Itàlia és una empresa formada per persones. Escoltar, compartir, experimentar. Els nostres productes neixen d’una ànima que és la pedra angular del nostre treball creat per homes apassionats, que realitzen no només objectes, sinó artefactes per viure, superfícies per acariciar. El sofà és una experiència, un viatge pels estils de vida que ens envolta en una activitat que mai no acaba. La nostra curiositat i experiència genera el desig de continuar aquesta aventura especial.

Home i tecnologia

Sempre és l’home que genera un control constant de tot el cicle de producció; des de la fusteria, fins al tall de cuir, fins a l’embalatge. Cada fase de construcció del sofà es caracteritza per processos d’artesania que respecten l’atenció al detall i per processos tecnològics com el tall electrònic. Sempre és la destresa i l’ull de l’home que domina i controla el nostre procés de producció.

Qualitat pura

Fabriquem productes d’alta qualitat de conformitat amb els estàndards més estrictes. Per a això només fem servir cuirs d’alta qualitat i tecnologies d’avantguarda. Un cicle de qualitat total en constant respecte dels paràmetres per a la realització de l’excel·lència.

Mostrant els 18 resultats