Terxy està format per un equip humà compromès amb els ideals amb els quals es va crear l’empresa: oferir al consumidor una àmplia gamma de productes destinats a proporcionar benestar i descans per aconseguir així una major qualitat de vida, sempre amb la millor relació qualitat-preu de mercat més d’un servei àgil i eficaz.Nuestro ADN es compon d’una aposta diferenciada per la qualitat abans de res. Per concebre el descans com una forma d’entendre la vida, sent fonamental per a la nostra salut. Sense el binomi salut-descans no seríem res, no podríem entendre la nostra filosofia. La imatge de qualitat i garantia de la qual avui gaudim es deu a tot el nostre recorregut empresarial, que es sustenta en uns pilars sòlids en els quals l’excel·lència és la gran protagonista.

Aquest símbol és la unió dels nostres valors com a empresa. Des de 1983 portem apostant per aconseguir l’excel·lència en tots els nostres productes. Aquí us expliquem els nostres pilars com marca:

Som innovadors: Investiguem i estem en profund procés de canvi i implementació de tendències i materials nous per al consumidor.
Ens preocupa la teva descans: Garantir el millor somni per als nostres clients, de la mà de la millor qualitat en els nostres productes.
Som socialment responsables: Ens preocupa el medi ambient, apostar per productes ecològics i respectuosos amb l’entorn.
Cuidem la teva salut: El més important per a la nostra empresa és tenir cura cada detall que influeixi en millorar el descans.
Comuniquem amb transparència: Conversem i aprenem dels nostres clients en un diàleg constant i diari que ens fa créixer cada dia.
La tradició és la clau: Portem des de 1983 en aquest sector. Estem orgullosos dels nostres orígens i començaments per exportar el millor a l’exterior.

Mostrant els 3 resultats