Mobles habitació matrimoni

Els mobles per una habitació de matrimoni tradicional dels anys 70 a Catalunya era formada bàsicament per un llit - mida matalàs 135*180cm. - dues tauletes de 3 calaixos, un tocador, un marc mirall i un armari 4 portes.

Actualment aquest concepte d'habitació de matrimoni s'ha desdibuixat. Els hàbits i les costums de la nostra societat estan canviant. Cada vegada son més les opcions que van convisquen amb la del matrimoni. Cada dia més ens referim a l'habitació principal, l'habitació del llit gran...

El llit habitació matrimoni

El llit és la peça imprescindible per una habitació de matrimoni. Les mides totals del llit poden variar segons les necessitats de la parella i la mesura del matalàs seleccionat. Les mides del matalàs més habituals en amplada son 135, 150, 160, 180 i 200cm. En quant al llarg del matalàs les mides més habituals son 180, 190, 200, 210, 220cm.

Armaris

Els armaris a l'habitació solen ésser amb portes per assegurar una òptim tancament per evitar al màxim la pols al seu interior.

En armaris hi ha actualment una infinitat de mides i acabats. Molts son estàndards i molts son a mida segons les necessitats dels usuaris i l'espai.