Gifu / Gami chaiselonge

Sofà personalitzable.

 

Gifu és un programa modular de sofà Relax a motor molt confortable.

Innova per ésser un autèntic relax amb potes.

Aquest programa permet ésser tapissat amb pell i roba.

Preus segons composició, mides i acabat (tipus de pell o tipus de roba).

Si vols pots proposar composició, mides aproximades i acabat i nosaltres et fem pressupost.

info@moblesgifreu.com

Descripció

Gifu / Gami chaiselonge

Gifu / Gami chaiselonge  és un programa modular de sofà Relax a motor molt confortable.

Innova per ésser un autèntic relax amb potes.

Aquest programa permet ésser tapissat amb pell i roba.

Preus segons composició, mides i acabat (tipus de pell o tipus de roba).

 

Si vols pots proposar composició, mides aproximades i acabat i nosaltres et fem pressupost.

info@moblesgifreu.com

 

Historia Moradillo.

Any 1972, el moment en què va començar tot. Jaime i Charo, joves però ja magnífics fuster i costurera respectivament, van decidir  el seu projecte de vida en comú.  Van fundar un petit taller artesanal del que van néixer els primers models. Van establir les bases de disseny i qualitat impecables que van marcar l’ADN de Moradillo de per vida.   Moradillo ha evolucionat i ja són més de 4.500m2 dels dedicats a producció en la   fàbrica a Madrid. L´ADN manté aquells valors i essència artesanal.

Conceptes Moradillo

Qualitat.

Un concepte global en Moradillo el compromís va més enllà del disseny i producció del producte. Volen que l’Experiència de Compra del client sigui perfecta. Començant des del moment en què s’accedeix a un punt de venda i perllongant-se durant tots els anys durant els quals gaudeix del seu producte.

Garantia.

Dos anys de garantia general sobre el producte, com marca la Llei. 10 anys de garantia sobre l’estructura, com marca el nostre orgull professional. Les estructures ens fabriquem amb fusta massissa a les nostres pròpies instal·lacions.  

Honestitat.

Honestitat ,la  resposta natural a la confiança. La honestedat porta, per exemple,   revestir els  productes de pell utilitzant només la pell de la qualitat escollida per a totes les zones tapissades. Mai s´utilitzen subproductes de la pell com la crosta per a les zones laterals o la posterior del sofà. Es suministren  mecanismes tant mecànics com elèctrics a través de proveïdors espanyols. Això permet  garantir la seva qualitat. Són només un parell d’exemples de la nostra manera de fer les coses. Una actitud que s’ha vist compensada amb el seu reconeixement i confiança durant més de 45 anys.
Jaja, Zow, Nikko, Izu, Miyagi, … Només en els últims anys hem incorporat més de 40 models al nostre catàleg. La recerca constant de nous dissenys per augmentar la nostra gamma ens permet oferir un ventall tan ampli d’opcions que resulta pràcticament impossible no trobar un model per a cada gust.Des de un clàssic Chester fins als dissenys amb pota alta més actuals, tots els estils tenen cabuda en el nostre catàleg.

Nacional.

dissenyat i fabricat a les nostres pròpies instal·lacions a Fuenlabrada, Madrid. Perquè creiem que, quan es busca la màxima perfecció, no es pot externalitzar la producció. I perquè els artesans de la carpintería, tall, costura i tapissat que hi ha al nostre país poden presumir de trobar-se entre els millors del món.

Original.

El que és autèntic, sempre és millor. Però és normal que tractem d’imitar-nos, no és fàcil dissenyar productes tan còmodes a la vegada amb tant estil. Ni és factible per a molts crear conceptes tan innovadors com un sofà personalitzable .Dues alçades de pota, dos fons de seient, dos altures de respatller, dos graus de fermesa en la seient, 12 braços per triar o 21 acabats diferents per a les potes. La garantia en el millor en tots els sentits és el que implica mostrar l’etiqueta de Moradillo en el seu producte.

Elements Moradillo

Banda elàstica, també anomenada cingla. És un dels sistemes d’amortiment. Per si sol en els respatllers o acompanyat per molls en ziga-zaga en els seients d’alguns models, constitueix el mecanisme de suspensió dels productes. És un sistema fiable i còmode, però només amb banda de molt alta qualitat es garanteix la longevitat i el màxim confort de suspensió.

Zig-zag és la peculiar silueta que traça de les molles que estructuren la suspensió dels seients en alguns dels nostres models. També es coneixen com molles ondulades.Proporcionen una gran durabilitat així com un tacte de sentada especialment sumptuosa, gràcies en part a les extraordinàries propietats de l’acer al carboni temperat que fem servir a les nostres embarcacions. Un luxe més que no està a l’abast de qualsevol fabricant.

Itàlia, el país del que provenen les gomes i espumes que constitueixen el farcit dels nostres sofàs. Perquè no és cert que la qualitat dels relleus es mesura simplement segons la seva densitat en kg / m3, el correcte és que a cada zona del sofà s’utilitzen gomes més o menys suaus, de major o menor gruix i de major o menor densitat segons sigui necessari. Es vol  aconseguir un resultat còmode i durador. El material que s’utilitzi  ha de ser de màxima qualitat i la seva densitat ser real, sense càrregues artificials que fessin que perdi les seves qualitats en terminis curts.

Acabats

Espesorada.

La pell més pràctica del nostre mostrari. Es tracta de pell natural, genuïna i de qualitat. No és un subproducte com el serratge o crosta, ni  ecopell, ni pell sintètica, ni similpell o qualsevol altre derivat sintètic. Aquesta pell natural compta amb uns tractaments en la seva superfície que, a més de corregir petites imperfeccions pròpies de la pell, li aporta més dosis de practicitat i facilitat de conservació. En contra seu juga que, per als amants de la pell més pura, aquesta perd un grau de la seva característica autentica per haver estat tractada en la seva superfície. A més de veure limitada la seva capacitat de transpiració.

Flor .

És com es coneix a la capa de la dermis de la que s’extreu la pell de millor qualitat. Parlem de la pell més natural i exquisida que pràcticament no ha rebut cap tractament addicional. És gairebé perfecte d’origen. En aquest tipus de pells és més freqüent distingir algunes variacions de textura i cicatrius o altres marques naturals. Això és signe de la seva gran autenticitat. És un material que permet la transpiració i que tindrà un magnífic envelliment .Va guanyant encara més la bellesa amb el pas dels anys, sempre que es realitzi el seu manteniment i es tracti amb la cura adequada.

Fibres naturals.

La seda, el treball, el lli o el cotó són algunes de les fibres naturals que, soles o combinades amb altres fibres, conformen la composició dels teixits naturals recollits a la nostra col·lecció de teles Nature Touch. Toda una rica gamma de teles en què el tacte, la vista i les sensacions adquireixen un protagonisme molt especial, sense perdre de vista la utilitat ja que molts dels teixits inclosos són rentables.

Trend Déco, Nature Touch i PRO-Line.

Ssón les tres col·leccions en les quals hem classificat el nostre fabricant de teles. Mar un teixit contemporani i innovador o refinadamente classic, els exclusius teixits inclosos en l’àmplia colección Trend Déco -mucs d’ells rentables- visten amb elegància qualsevol ambient decoratiu. Nature Touch per la seva part recull aquelles teles d’aspecte i composició molt natural, contant moltes d’elles amb la pràctica addicional de ser rentables a casa. I PRO-Line engloba els teixits més resistents i duradors.Teixits tan bonics com a pràctics. Teixits  rentables i que superen les més severes proves d’ús homologades.
Nens i sofàs, sofàs i nens, a vegades semblen elements de difícil combinació. La reconciliació ve de la mà dels teixits resistents i rentables o antitaques. O les pells espesorades, més sensibles que els teixits a les esgarrepades, però molt senzilles de netejar. I, per descomptat, tenir molt controlat l’accés dels petits als mecanismes mòbils del producte, siguin mecànics o elèctrics. Els sofàs amb moviment són un meravellós joguina, però només per a adults.

Manteniment

Paraula clau si volem preservar la comoditat i estètica del producte, a més d’augmentar la seva longevitat. És imprescindible seguir les indicacions que apareixen en la seva Guia de manteniment. Estovar els relleus dels coixins perquè aquests mantinguin la seva forma i comoditat. Aspirar suaument l´entapissat o tractar cada cert temps la pell. Són  exemples de manteniment que pot necessitar sofà. És molt important que els conegui, per assegurar el gaudi del seu sofà durant molts anys.

Neteja

Tema fonamental a l’hora d’escollir un entapissat. Contràriament a què es pensa, la pell és un dels tapissos més fàcils de netejar, especialment la pell Espesorada. Aquesta té molt baixa capacitat d’absorció. Si la substància de la taca no és molt agressiva i es retira ràpidament de la seva superfície, es desaparegui sense deixar rastre. Per contra, si en la pell la taca arriba a penetrar, serà complicat de netejar.
També existeixen teixits antitaques. Aquests retenen les taques a la superfície i  es poden retirar només amb aigua i un sabó. Teixits rentables a la rentadora, a mà o mitjançant netejat en sec. És fonamental informar-se de les condicions de neteja de les teles i triar de forma realista un material que   casi amb les necessitats de la nostre llar.
Kit de manteniment per a la pell. La inversió en un tapís de pell permet plantejar-se un futur en el qual el nostre producte tindrà un aspecte cada vegada més noble i més bonic. Però per això és fonamental netejar i nodrir la pell adequadament, utilitzant exclusivament productes específics per a la pell . La freqüència necessària de neteja varia segons l’ús que es fa del producte o del clima. A Moradillo tenen  el seu propi Kit de manteniment per a la pel. Informa´t  sobre la freqüència adequada. Els remeis casolans, productes per a un altre tipus de pell, llavis o productes per a aplicació en humans, poden causar greus danys en el entapissat(descamació, esquerdes, fregament, etc.)