Image
Image

MORADILLO és Luxe ?

Moradillo creu que el luxe no pot limitar-se a una qualitat extraordinària, un disseny refinat i una experiència exquisida. El luxe és també personalització. Adaptació als gustos dels nostres clients, fins allà on sigui tècnicament concebible. Perquè cada client gaudeixi del plaer de definir per si mateix què és un sofà perfecte.

MORADILLO és distinció ?

L’entapissat és escollit d’entre el nostre extensíssim mostrari o fins i tot aportat pel propi client. Els detalls de costura i els seus colors, els acabats i colors dels elements que conformen cada peça.Les dimensions, o la composició d’elements que decideix cada client, marcaran la personalitat de cadascuna de les seves creacions. 
Una autèntica ostentació d’atencions, alta tecnologia i exclusivitat a preus raonables. Només una gran marca com Moradillo Sofás i Moradillo Store pot posar tot això a l’abast dels seus clients.

Image

Personalizació

Personalizació és la especialitat de Moradillo. Només una empresa amb la capacitat i el coneixement expert de Moradillo pot permetre oferir als seus clients un catàleg amb una gamma tan àmplia i personalitzada. Creiem que el sofà més perfecte és aquell que s'adapta exactament als gustos i necessitats de cada client i posem tot el nostre esforç i saber per fer-ho.

Col·leccions

Els productes de Moradillo s'arxiven en cinc grans col·leccions:

Moradillo sofàs

SOFÀS AMB MOVIMENT
Sigui amb mecanismes estàndard o opcionals, per capçals, reposapeus o reposabraços, i d'actuació manual o motoritzada, en Sofàs amb Moviment tenen cabuda desenes de models i estils. Les enormes possibilitats de compondre cada sofà acord amb els desitjos de configuració, grandària i entapissat de cada client, fan de cada sofà una peça única.

SOFÀS SENSE MOVIMENT
Una gamma completa de per si, que creix fins a l'infinit gràcies a la possibilitat de compondre cada peça segons la configuració i dimensions desitjades, unit a la infinitat de magnífiques teles i pells disponibles. El sofà a la mida de cada client és un somni fet realitat.

Moradillo butaques

Moradillo Pufs. Auxiliar i decoració

Moradillo Coixins. Auxiliar i decoració.

Moradillo sleep

Image

----------------------------------------

Altres marques interessants.

LAUKI SAFIRA Treku by mobles Gifreu Idees per la llar moble de qualitat-Recovered-RecoveredTreku mobles logo
Izu Moradillo by mobles Gifreu tapisseria de qualitat sofas relax llits puff pouf chaixelongues butaques sillonsMoradillo marca de sofàs de qualitat. Sofàs que cuiden al client en prestacions, mides, models... Som distribuïdors oficials Moradillo.
MOBLE-1-CONNECTOR-EMEDE-mobles-by-Mobles-GIFREU-Girona-ESPAI-EMEDE-Epacio-emede-Muebles-MD-moble-menjador-Sala-estar-habitatge-qualitat-laca-xapa-natural
Bufet Tropical Garden Icons mobles GifreuIcon's moble massís acabat imprès
Sobre Taula Roure Massis Oak naturale-m15-devina-nais-by-mobles-gifreu-moble-massis-roure-disseny-actual-extremat-qualitat-premiumDevina Nais marca de moble massís realitzat bàsicament en roure. Mobles a mida, disseny actual, jove, atractiu...
Llibreria Ios 8 Loyra muebles by mobles Gifreu Idees per la llar moble de qualitatLoyra logo categoria
On book moble bufet. VIVE by MOBLES GIFREU MOBLES A GIRONAVive fabricant de mobles de qualitat. Mobles a mida segons les necessitats del client.
Astral Nature Logo
Lagrama Montreal habitacions juvenils by mobles Gifreu Porqueres Girona-RecoveredCategories Lagrama
Punk disseny Robert Ortega Belta by mobles Gifreu Girona tapisseria sofas sillons butaques de qualitatCategories Belta frajumar
Taula extensible Slim Sovet per mobles GifreuSovert Italia
000 74 0 North Vibia by mobles GifreuVivia Light is creation
Butaca relax motor o manual Spok 1 Tajoma by mobles Gifreu tapisseria de disseny actual i classic relax butaques sillonsTajoma
Lase pota metall Frajumar by mobles Gifreu Girona tapisseria sofas sillons butaques de qualitat
Sofà raconer ZairaPedro Ortiz tapizados. Tapisser de tot típus de sofas.
27 2 Taula menjador Mos-i-ko sobre marbre blanc al2 fabricant de mobles Grec distribuïdor mobles Gifreual2 fabricant Grec de mobiliari original, de disseny propi, ii de molt alta qualitat.
Matalassos Terxy distribuïdor oficial mobles Gifreu
mobles-Gifreu-&-muebles-JJP-habitació-juvenil-llit-tatami-modern-atractiu-atrevitJJP categories imatge logo Gris