Treku

Image
Image

Mobles de qualitat que sumen disseny tradicional i contemporani.

La marca prové del cognom basc Aldabaldetreku. Avui dia és la tercera generació d’aquesta família l’encarregada de dirigir l’empresa, heretant així la millor de les tradicions: dedicar-se a una professió apassionant.

 
 
 
Image
 
Image

Aura

disseny: Ibon Arrizabalaga

La col·lecció Aura ha estat concebuda com un programa per a configurar principalment aparadors i mobles per a les zones de saló / menjador. El seu disseny està inspirat en temps passats i sota la influència de la cultura del disseny dels països nòrdics, que han sabut unir tradició i naturalitat amb grans dosis de modernitat. El resultat: una col·lecció plena de memòria que desprèn una aura molt actual. Els peus metàl·lics i de fusta dissenyats especialment per a la col·lecció reforcen aquesta imatge retro / atemporal. Especial importància tenen els acabats seleccionats: la fusta de noguera i roure amb una acabat hiper-natural i els lacats que combinen perfectament entre si amb les fustes.

Aura collection: sistema de mobiliari basat amb un forro o caixa exterior i tot de diferents moduls interiors per configurar el moble que desitgem.

kai

disseny: Irotzaki Lizaso

Per al disseny de la col·lecció Kai hem col·laborat amb el prestigiós dissenyador francès Jean Louis Iratzoki. Junts hem creat un sistema que es caracteritza per la combinació de fusta massissa amb diferents materials com laques de colors, feltre i fins i tot marbre. És a dir, es combinen materials nobles i de qualitat amb materials més frescos i actuals. La personalitat de cada peça dependrà dels elements utilitzats per configurar-la: versions més obertes o més funcionals, més coloristes o més sòbries ...

Kai collection: sistema de mobiliari basat amb columnes verticals de fusta massissa xapada i lleixes. Les columnes allistonades i amb un canto arrodonit assoleixen ésser molt lleugeres i agradables a la vistar. Podem configurar el moble que desitgem amb les diferents mides i possibilitats que ens ofereix el programa. Kai és un disseny de Iratzoki Lizaso.

Lauki

disseny:  Ibon Arrizabalaga

La subtilesa estètica d'aquesta col·lecció convida a acostar-s'hi, tocar-la i contemplar-la. Un fi marc de mig centímetre envolta tota la peça, envoltant-hi els calaixos amb obertura push to open, que acaben per donar el toc imaginatiu i resolutiu a una peça fàcil d'admirar però complicada d'executar. La col·lecció Lauki està composta de múltiples caixes que es poden posar a terra, apilar entre elles i penjar a la paret. A més, s'ofereixen en una gran quantitat de mesures, acabats i funcions (calaixos, portes, mòduls oberts ...). Tot això permet crear infinitat de configuracions vàlides per a qualsevol estada. Per exemple, un sol mòdul pot ser utilitzat com tauleta al costat d'un llit o com calaixera per a una oficina. Amb uns pocs mòduls podem configurar una solució per al rebedor o qualsevol altre racó de la casa. I amb diversos mòduls podem configurar un moble per a la televisió, un aparador i fins i tot una còmoda per a l'oficina.

----------------------------------------

LAUKI SAFIRA Treku by mobles Gifreu Idees per la llar moble de qualitat-Recovered-RecoveredTreku mobles logo
Izu Moradillo by mobles Gifreu tapisseria de qualitat sofas relax llits puff pouf chaixelongues butaques sillonsMoradillo marca de sofàs de qualitat. Sofàs que cuiden al client en prestacions, mides, models... Som distribuïdors oficials Moradillo.
MOBLE-1-CONNECTOR-EMEDE-mobles-by-Mobles-GIFREU-Girona-ESPAI-EMEDE-Epacio-emede-Muebles-MD-moble-menjador-Sala-estar-habitatge-qualitat-laca-xapa-natural
Bufet Tropical Garden Icons mobles GifreuIcon's moble massís acabat imprès
Sobre Taula Roure Massis Oak naturale-m15-devina-nais-by-mobles-gifreu-moble-massis-roure-disseny-actual-extremat-qualitat-premiumDevina Nais marca de moble massís realitzat bàsicament en roure. Mobles a mida, disseny actual, jove, atractiu...
Llibreria Ios 8 Loyra muebles by mobles Gifreu Idees per la llar moble de qualitatLoyra logo categoria
On book moble bufet. VIVE by MOBLES GIFREU MOBLES A GIRONAVive fabricant de mobles de qualitat. Mobles a mida segons les necessitats del client.
Astral Nature Logo
Lagrama Montreal habitacions juvenils by mobles Gifreu Porqueres Girona-RecoveredCategories Lagrama
Punk disseny Robert Ortega Belta by mobles Gifreu Girona tapisseria sofas sillons butaques de qualitatCategories Belta frajumar
Taula extensible Slim Sovet per mobles GifreuSovert Italia
000 74 0 North Vibia by mobles GifreuVivia Light is creation
Butaca relax motor o manual Spok 1 Tajoma by mobles Gifreu tapisseria de disseny actual i classic relax butaques sillonsTajoma
Lase pota metall Frajumar by mobles Gifreu Girona tapisseria sofas sillons butaques de qualitat
1 Pedro Ortiz tapisseria by mobles Gifreu sofas relaxPedro Ortiz tapizados. Tapisser de tot típus de sofas.
27 2 Taula menjador Mos-i-ko sobre marbre blanc al2 fabricant de mobles Grec distribuïdor mobles Gifreual2 fabricant Grec de mobiliari original, de disseny propi, ii de molt alta qualitat.
Matalassos Terxy distribuïdor oficial mobles Gifreu
mobles-Gifreu-&-muebles-JJP-habitació-juvenil-llit-tatami-modern-atractiu-atrevitJJP categories imatge logo Gris