Interiorisme.

L’interiorisme és una activitat professional de disseny orientada a procurar, com a servei a la societat, la més idònia resolució de l’entorn habitable de l’home, mitjançant l’aplicació de determinats elements i norames bàsiques de disseny, tècniques, funcionals, estètiques, ambientals, psicosocials, econòmiques i legals, a fi de millorar la qualitat de vida dels usuaris.

És el procés de donar forma a l’experiència de l’espai interior, a través de la manipulació del volum espacial així com de tractar la superfície. No s’ha de confondre amb la decoració interior, el disseny interior indaga en aspectes de la psicologia ambiental, l’arquitectura, i del disseny de producte, a més de la decoració tradicional.

Font Wiquipèdia.

 

El nostre objectiu sempre és satisfer amb bona nota les necessitats dels consumidors dels nostres productes. Per assolir amb seguretat aquesta fita és molt important per nosaltres sempre un bon treball d’interiorisme. Així amb un bon coneixement de producte, una bona col·laboració entre professionals i com no, si s’escau, un bon projecte el resultat serà exitós.

Assessorament:

Una de les nostres inquietuds ha estat des del primer dia subministrar el producte adient a cadascú. Per exemple: No hi ha un matalàs que sigui el millor per a tothom. Un molt bon matalàs per a una persona pot ser un mal matalàs per a una altra. Per aquest motiu és molt important un bon assessorament.

La nostra il·lusió és cobrir totes les expectatives del client i si és possible fins i tot superar-les. Per això anem a fires del sector i cerquem cada dia producte nou i innovador. A més comptem amb l’experiència que ens ha donat el dia a dia des de l’any 1977 i amb les titulacions d’interiorisme, administració, fusteria i telecomunicacions.

Us podem assessorar sobre productes puntuals: quin és l’armari més adient per a cadascú, quina il·luminació, quina taula, quin el sofà…  O us podem assessorar de com realitzar tot un espai, un menjador, una habitació… quina distribució, quin moble, quines mides, quins acabats… tot això sense cost.

Molt important: no tots els productes són iguals. Per això els estudiem i seleccionem segons els nostres criteris de qualitat, acabats, funcionalitat, confort, durabilitat i respecte pel medi ambient. També sempre treballem per oferir-vos una excel·lent relació qualitat preu.

Vivim amb intensitat la nostra feina i tenim la sort de què el boca-orella ens porta clients que sovint acaben sent amics. Als que encara no ens coneixeu, us esperem amb ganes d’ajudar. Als que ja ens heu fet confiança, Moltes Gràcies.

Esperem ser-vos útils.

Col·laboració:

Treballem conjuntament amb altres professionals de l’espai com interioristes i arquitectes. Sovint aportem informació de producte, novetats, fitxes tècniques i pressupost.

Aquests especialistes seleccionen, a partir de les nostres aportacions i el seu coneixement, els millors productes pels seus clients doncs ells coneixen els seus projectes millor que ningú.

Així d’aquest treball conjunt hi surt guanyant sempre el client final.

Projecte:

Independentment del tipus d’espai a actuar el procés de disseny és sempre força ordenat i marcat:

Primer de tot, un diàleg sobre quines son les necessitats i inquietuds del client i un anàlisi de l’espai a actuar.  Oficina, menjador, habitació, estudi…

Tot seguit, s’inicia el procés de creació i disseny en base a tota la informació recopilada. Es treballa acuradament, sense deixar res a la improvisació, fins a arribar al projecte final.

El projecte no és més que la documentació escrita i gràfica del que ha de ser el nou espai. Dins d’aquesta documentació, les imatges en 3 dimensions són l’eina clau per establir una comunicació àgil, clara i fàcil amb el client.Així, per ajudar als nostres clients en la selecció de quins productes i acabats han d’escollir fem ús de les noves tecnologies i els presentem tot d’imatges en 3 dimensions renderitzades.

Botiga de mobles logo mobles Gifreu