Matalàs Azaleh de molles ensacades

Matalàs Nair és un excel·lent producte Auriga. Així, natura i artesania s’uneixen en un més que excel·lent matalàs. Dissenyat, capa a capa, per a garantir d’un màxim confort.

Aquest matalàs Nair és fruit d’un exquisit treball artesà que utilitza materials nobles com la viscosa, la seda, el lli, el cotó, el Làtex 100% natural, la llana bio soft i la llana de camell.

A més, aquest és un molt destacable matalàs de molles ensacades de qualitat Prèmium i Articulable.

Descripció

Matalàs Azaleh de molles ensacades

 

Matalàs Azaleh de molles ensacades de la col·lecció AURIGA presenta unes característiques úniques: climatització natural, doble nucli de molles ensacades, molles miniblock i unes vàlvules laterals de ventilació que el fan un matalàs d’alta qualitat. Ideal pel descans de molta gent.

 

Fabricat a partir de materials naturals: viscosa 100%, lli, seda natural, cotó 100%, llana de camell, cashmere, llana 100%, làtex natural 100%. 

Entapissat antifongs i antibacteries. I fabricat sense substàncies nocives.

 

 

 

AURIGA

 

Auriga és en essència una marca de descans que té en el seu ADN l’excel·lència de la natura.

Auriga són matalassos, somiers, coixins i altres elements realitzats bàsicament amb productes naturals de primera qualitat. Així per exemple el cotó i la llana que s’utilitza per a la seva elaboració és bio. Tanmateix, el procés d’elaboració dels seus productes és bàsicament artesanal.

Als interiors dels productes AURIGA fan servir una selecció de materials totalment naturals. A més de ser més confortables, conservin la calor corporal i processin eficaçment la humitat.

Els productes d’aquesta col·lecció de prestigi, fan ús d’una selecció de materials totalment naturals. Que, a més de ser més confortables, conserven la calor corporal i processen eficaçment la humitat.