Descripció

Matalàs Bora amb molles multipocket Astral Nature és un matalàs amb una estudiada combinació interior de materials naturals i selectes.

El matalàs Bora parteix  d’un excel·lent nucli de molles ensacades “mutipocket” amb una densitat de 575molles/m2.

Compta amb l’acabat Sanitized, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals.  El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs de aproximadament 27cm. Els diferents materials emprats son: Teixit de vicosa 100%, llana i cotó 100%, viscosoja, terlenka Eco, sojablock,..

És obvi que Bora a més d’ésser un matalàs molt confortable és un matalàs molt saludable. La salud no té preu.

A més, pots complementar  el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

Tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural que, a més de ser més confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

Astral Nature

Tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials naturals.

Tots els materials emprats per l’elevoració del matalàs son d’aïllament i climatització d’origen natural. A més de ser més confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat.

Tanmateix, Astral nature és una marca de Astral.

 

ASTRAL

Evolució d´Astral.

Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977. ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molls, somiers, bases entapissades .

ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’. 

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats formen part d’un valuós bagatge històric. A més, ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar-se  a les noves tendències i tecnologies de producció.

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat. Tot gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals.