Descripció

Matalàs Bora XS de molles ensacades amb una estudiada combinació interior de materials naturals selectes. Bora XS és el mateix matalàs amb els mateixos materials però amb unes molles més baixes per aconseguir un producte final més baix. El suport i la sensació de confort és molt similar a la del Bosa.

El matalàs Bora XS parteix  d’un excel·lent nucli de molles ensacades amb una densitat de 320molles/m2. Tanmateix compta amb l’acabat Sanitized, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals.  El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs de aproximadament 23cm. Els diferents materials emprats son: Teixit de vicosa 100%, llana i cotó 100%, viscosoja, terlenka Eco, sojablock,..

Pots complementar el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

Finalment tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural que, a més de ser més confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

Evolució d´Astral.

Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977. ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molls, somiers, bases entapissades .

ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’. 

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats formen part d’un valuós bagatge històric. A més, ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar-se  a les noves tendències i tecnologies de producció.

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat. Tot gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals.