Descripció

Matalàs Nerva Articulat d’Astral Nature és una estudiada combinació interior de materials naturals selectes. Compta amb la incorporació de Natural Bio Pur Cell System, l’última tecnologia natural aplicada al descans.

Partint del Nerva, es realitza un treball especific de costura i substitució de molles per obtenir un gran matalàs articulat de molles ensacades.

Parteix  d’un excel·lent nucli de molles ensacades amb una densitat de 320molles/m2. Alhora, compta amb l’acabat Sanitized, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

Compta amb processos artesanals per la seva realització.  El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs d’aproximadament 24cm.

Els diferents materials emprats son: Teixit de vicosa 100%, seda, llana de camell, cotó 100%, Pur Cell Bio Natural System, sojablock…

Per altre banda, pots complementar  el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nerva i el Canapé Nerva.

Per concloure, tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural. A més de ser més confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

Astral Nature és la gama alta del fabricant de matalassos Astral.

ASTRAL

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS.

Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977.

ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molles, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans.

FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA ASTRAL

Astral aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’.

ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats, així com el rigor en el disseny i en els acabats finals, formen part d’un valuós bagatge històric. ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset., per a la fabricació de l’armadura de les seves matalassos de molles. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals.