Descripció

Sofà amb costats alts KK41180

 

El sofà KK41181 va ser dissenyat per Kaare Klint per al primer ministre danès Thorvald Stauning el 1930. Seient tres persones, el sofà ben proporcionat es divideix en seccions, cadascuna recolzada pel seu conjunt de travesseres. Elegant mirar, la construcció és també una addició pràctica, creant més llavis i facilitant la sortida del sofà.

 

Quan el disseny es va presentar a l’Exposició del Gremi de Gabinets de Copenhaguen el 1937, el sofà va ser aplaudit per la seva “expressió madura”, i fins i tot avui en dia exemplifica l’equilibri ideal d’estètica elegant i funcionalisme executat a fons.

 

Originalment concebut per a tres persones, el sofà KK41181 ha estat complementat amb una versió de dos seients coneguda com el sofà KK41180

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.