Descripció

El sofà Dao és un atractiu i pràctic producte de Moradillo.

Una línia quadrada, estilitzada i elegant es la carta de presentació. Així com també el seu suport multiposició elèctric. Gràcies aquest suport multiposició, dos fesomies amb alçàries molt diferents poden gaudir de total comoditat en un mateix sofà.

A través de la botonera situada en els braços del sofà, cada suport s’avança o es retarda. Així és facilita una superfície de asseguda més profunda – adequada per les persones de més estatura – o una superfície més reduïda -per persones amb menor alçada.

Finalment el Sofà Dao amb personalitat pròpia que t’acabarà de seduir a través de les àmplies possibilitats de configuració

Moradillo.

Modern per a Moradillo no vol dir extravagant, fred i ple de condicionants en el dia a dia. Més aviat al contrari, la seva filosofia ens dicta que un disseny modern implica contemporaneïtat i personalitat a dojo. Però sense perdre mai la comoditat, practicitat i calidesa. Zow Ille és exemple d’aquesta filosofia: Línia depurada i lleugera, costures espectaculars, seients lliscants per ampliar la superfície de asseguda i capçals multirregulables per aconseguir una postura perfecta. En definitiva, pur disseny, pura comoditat.

El valor del que és autèntic: Moradillo des de 1972. Lluny de les efímeres modes, ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: Qualitat, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels nostres clients com a fi últim.

Avui, després de més de 40 d’anys d’experiència, hem aconseguit donar forma als desitjos dels nostres clients conjugant la tecnologia d’última generació amb els exquisits acabats que proporcionen les sàvies mans dels nostres artesans. Com a resultat un producte mític, de qualitat única , extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.

Tota una filosofia i uns valors que resideixen en l’ADN de cada peça que fabriquem i que només l’etiqueta d’autenticitat de Moradillo, amb tot el que representa, pot garantir