Descripció

Sofà racó terminal Kol és un excel·lent producte de Moradillo.

Kol és un programa modular de tapisseria amb potes altes que permet diferents configuracions. Dissenyat per la gent que els agrada seure al sofà i sentir-se ben còmoda.

Els traços rectes i nets, les línies depurades, la lleugeresa de la pota alta i les equilibrades proporcions del Sofà racó terminal Kol componen una estètica elegant i sòbria. A més, compta amb la possibilitat de ser configurat d’acord amb la mida que desitgeu. Té  la possibilitat de personalització:  les potes disponibles en diferents materials, colors i acabats i els centenars de teles i pells disponibles per entapissat.

Moradillo.

Modern per a Moradillo no vol dir extravagant, fred i ple de condicionants en el dia a dia. Disseny modern implica contemporaneïtat i personalitat a dojo però no perd  la comoditat, practicitat i calidesa.Té capçals multirregulables per aconseguir una postura perfecta. En definitiva, pur disseny, pura comoditat.

El valor del que és autèntic: Moradillo des de 1972. Lluny de les efímeres modes, Moradillo ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: Qualitat, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels nostres clients com a fi últim.

Avui, després de més de 40 d’anys d’experiència, hem aconseguit donar forma als desitjos dels nostres clients. Conjugant la tecnologia d’última generació amb els exquisits acabats que proporcionen les sàvies mans dels artesans. Donant com a resultat un producte mític, de qualitat única , extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.

Tota una filosofia i uns valors que resideixen en l’ADN de cada peça que fabriquem i que només l’etiqueta d’autenticitat de Moradillo, amb tot el que representa, pot garantir.