Descripció

Sofà relax pota alta Suma és un producte més del programa modular de sofàs de Moradillo tapizados.

Aquest programa permet ésser entapissat amb pell o teixit.

Preus segons composició, mides i acabat pell o teixit.

Moradillo.

Any 1972, el moment en què va començar tot. En aquella data Jaime i Charo, joves però ja magnífics fuster i costurera respectivament, van decidir que el seu projecte de vida en comú podria incloure allò que els dos també tant estimaven: El seu treball. I van fundar un petit taller artesanal. Alt era la qualitat del producte, van ésser l’inici dels primers models que van establir les bases de disseny i qualitat impecables que van marcar l’ADN de Moradillo de per vida. El nostre ADN sempre romandran aquells valors i essència artesanal.

Banda elàstica,

Banda elàstica, també anomenada cingla. És un dels sistemes d’amortiment que, per si sol en els respatllers o acompanyat per molls en ziga-zaga en els seients d’alguns models, constitueix el mecanisme de suspensió dels productes. És un sistema fiable i còmode, però només amb banda de molt alta qualitat es garanteix la longevitat i el màxim confort de suspensió.

Qualitat

Qualitat, un concepte global en Moradillo. El compromís va més enllà del disseny i producció del producte. Volem que l’Experiència de Compra del client sigui perfecta, començant des del moment en què s’accedeix a un punt de venda i perllongant-se durant tots els anys durant els quals gaudeix del seu producte.

“Espesorada”,

“Espesorada”, la pell més pràctica del nostre mostrari. Es tracta de pell natural, genuïna i de qualitat, no d’un subproducte com el serratge o crosta, ni de ecopell, pell sintètica, similpell o qualsevol altre derivat sintètic. Aquesta pell natural compta amb uns tractaments en la seva superfície que, a més de corregir petites imperfeccions pròpies de la pell, li aporta més dosis de practicitat i facilitat de conservació. En contra seu juga que, per als amants de la pell més pura, aquesta perd un grau de la seva característica autenticitat per haver estat tractada en la seva superfície. A més de veure limitada la seva capacitat de transpiració.

Flor

Flor és com es coneix a la capa de la dermis de la que s’extreu la pell de millor qualitat. Parlem de la pell més natural i exquisida. És una pell tostada que pràcticament no ha rebut cap tractament addicional per ser gairebé perfecte d’origen. Per aquesta absència de tractament, en aquest tipus de pells és més freqüent distingir algunes variacions de textura i cicatrius o altres marques naturals, signe de la seva gran autenticitat. És un material que permet la transpiració i que tindrà un magnífic envelliment ja que va guanyant encara més la bellesa amb el pas dels anys. Sempre que es realitzi el seu manteniment i es tracti amb la cura adequada.

Garantia.

Garantia. Dos anys de garantia general sobre el producte, com marca la Llei. I 10 anys de garantia sobre l’estructura, com marca el nostre orgull professional. Perquè, donat que l’estructura és la base de la qualitat d’un sofà. Les nostres estructures les fabriquem amb fusta massissa a les nostres pròpies instal·lacions. I estem tan segurs de la seva solidesa, que podem permetre brindar aquest luxe als nostres clients.

Honestitat,

Honestitat, la nostra resposta natural a la seva confiança. La honestedat ens porta, per exemple, a revestir nostres productes de pell utilitzant només la pell de la qualitat escollida per a totes les zones tapissades, sense utilitzar subproductes de la pell com la crosta per a les zones laterals o la posterior del sofà. Unes zones que, al no estar tan a la vista o al tacte, desafortunadament altres fabricants es mantenen amb aquests subproductes perjudicant la qualitat global del producte. Ens porta a subministrar-nos de mecanismes tant mecànics com elèctrics a través de proveïdors espanyols, que poden garantir la seva qualitat. Són només un parell d’exemples de la nostra manera de fer les coses, una actitud que s’ha vist compensada amb el seu reconeixement i confiança durant més de 45 anys.

Itàlia,

Itàlia, el país del que provienen les gomes i espumes que constitueixen el relleno dels nostres sofàs, per la seva extraordinària qualitat. Perquè no és cert que la qualitat dels farcits es mesura simplement segons la seva densitat en kg / m3. El correcte és que a cada zona del sofà s’utilitzen gomes més o menys suaus, de major o menor gruix i de major o menor densitat segons un marc necessari per aconseguir un resultat còmode i durador. Però, això sí, el material que s’ha d’utilitzar ha de ser de màxima qualitat i la seva densitat ser real, sense càrregues artificials que fessin que perdi les seves qualitats en terminis curts.

Jaja,

Jaja, Zow, Nikko, Izu, Miyagi, … Només en els últims anys hem incorporat més de 40 models al nostre catàleg. La recerca constant de nous dissenys per augmentar la nostra gamma ens permet oferir un ventall tan ampli d’opcions que resulta pràcticament impossible no trobar un model per a cada gust. Des d’un clàssic Chester fins als dissenys amb pota alta més actuals. Tots els estils tenen cabuda en el nostre catàleg.

Kit

Kit de manteniment per a la pell. La inversió en un tapís de pell permet plantejar-se un futur en el qual el nostre producte tindrà un aspecte cada vegada més noble i més bonic. Però per això és fonamental netejar i nodrir la pell adequadament. Utilitzant exclusivament productes específics per al tipus de pell del nostre tapissat. La freqüència necessària de neteja i / o nutrició varia segons l’ús que es fa del producte o del clima en què es troba. Per exemple. Moradillo comptem amb el nostre propi Kit de manteniment per a la pell i en el seu punt de venda podrà informar-li sobre la freqüència adequada. Els remeis casolans, productes per a un altre tipus de pell, llavis o productes per a aplicació en humans, poden causar greus danys en el entapissat tals com descamació, esquerdes, fregament, etc.

Neteja

Neteja, un tema fonamental a l’hora d’escollir un entapissat. Contràriament al què es pensa, la pell és un dels tapissos més fàcils de netejar, especialment la pell Espessorada. Al tenir aquesta molt baixa capacitat d’absorció, si la substància de la taca no és molt agressiva i es retira ràpidament de la seva superfície, es fàcil que desaparegui sense deixar rastre. Per contra, si en la pell la taca arriba a penetrar, serà complicat de netejar. També existeixen teixits antitaques tractats per retenir les taques a la superfície i que es poden retirar només amb aigua i un sabó, així com teixits rentables a la rentadora, a mà o mitjançant netejat en sec. És fonamental informar-se de les condicions de neteja dels tapissos i triar de forma realista un material que es casi amb les necessitats del nostre llar.

Manteniment

Manteniment és la paraula clau si volem preservar la comoditat i estètica del producte, a més d’augmentar la seva longevitat. És imprescindible seguir les indicacions que apareixen en la seva Guia de manteniment. Mullir els farcits dels coixins perquè aquests mantinguin la seva forma i comoditat. Aspirar suaument el entapissat o tractar cada cert temps la pell, són només alguns exemples de manteniment que pot necessitar sofà. És molt important que els conegui, per assegurar el gaudi del seu sofà durant molts anys.

Dissenyat

Dissenyat i fabricat a les nostres pròpies instal·lacions a Fuenlabrada. Perquè creiem que, quan es busca la màxima perfecció, no es pot externalitzar la producció. I perquè els artesans de la carpintería, tall, costura i tapissat que hi ha al nostre país poden presumir de trobar-se entre els millors del món, sense cap dubte.

Nens i sofàs

Nens i sofàs, sofàs i nens, a vegades semblen elements de difícil combinació. La reconciliació ve de la mà dels teixits resistents i rentables o antitaques. O les pells espessorades, més sensibles que els teixits a les esgarrepades, però molt senzilles de netejar. I, per descomptat, tenir molt controlat l’accés dels petits als mecanismes mòbils del producte, siguin mecànics o elèctrics. Els sofàs amb moviment són un meravellós joguina, però només son per a adults.

Original.

Original. Lo original, el que és autèntic, sempre és millor. Però és normal que tractem d’imitar-nos, no és fàcil dissenyar productes tan còmodes a la vegada amb tant estil. Ni és factible per a molts crear conceptes tan innovadors com un sofà personalisable amb dues altures de pota, dos fons de seient, dos altures de respatller, dos graus de fermesa en la seient, 12 braços per triar o 21 acabats diferents per a les potes. El problema ve quan es pretén fer sense comptar amb la nostra qualitat de materials i amb la tecnologia punta que ajuda a crear peces amb la màxima precisió. Ni amb el màster necessari per executar el treball artesanal. La garantia en el millor en tots els sentits és el que implica mostrar l’etiqueta de Moradillo en el seu producte.

Personalizació,

Personalizació, la especialitat de Moradillo. Només una empresa amb la capacitat i el coneixement expert de Moradillo pot permetre oferir als seus clients un catàleg amb una gamma tan àmplia. A més, el luxe de personalitzar tant el seu producte, sense que la finalitat final es negui a fer-ho.Creiem que el sofà més perfecte mai fabricat és aquell que s’adapta exactament als gustos i necessitats de cada client. Posem tot el nostre esforç i saber fer-ho per poder proporcionar-lo.

QR

QR o “Codi de resposta ràpida. Nom que es rep per la informació immediata que pot subministrar. És una petita imatge composta per quadrats negres sobre fons blanc que subministrem impresos en el manual de Garantia i Manteniment subministrat a cada producte. A través de la lectura del QR amb qualsevol mòbil o tauleta connectat a Internet, el client accedeix a una completa informació tècnica del seu producte en concret., addicional a la que es mostra en el Manual.

Relax

Relax, el sistema de confort més espectacular, en tots els sentits. A través dels mecanismes elèctrics o per accionament manual, en els productes amb sistema Relax el respatller es reclina a la vegada que sorgeix un còmode reposapeus sobre el que es descansen les cames. La postura escollida s’acabarà de configurar regulant l’angle d’inclinació amb el que el capçal recull la cap. La postura final, estirada i amb les cames elevades, afavoreix un profund descans i relaxació.

La seda

La seda, el treball, el lli o el cotó són algunes de les fibres naturals que, soles o combinades amb altres fibres, conformen la composició dels teixits naturals recollits a la nostra col·lecció de teles Nature Touch. Tota una rica gamma de teles en què el tacte, la vista i les sensacions adquireixen un protagonisme molt especial. Sense perdre de vista la utilitat ja que molts dels teixits inclosos són rentables.

Trend

Trend Déco, Nature Touch i PRO-Line són les tres col·leccions en les quals hem classificat el nostres fabricants de teles. Mar un teixit contemporani i innovador o refinadamente classic, els exclusius teixits inclosos en l’àmplia colección Trend Déco -molts d’ells rentables- vesteixen amb elegància qualsevol ambient decoratiu. Nature Touch per la seva part recull aquelles teles d’aspecte i composició molt natural. Contant moltes d’elles amb la pràctica addicional de ser rentables a casa. I PRO-Line engloba els teixits més resistents i duradors. Teixits tan bonics com pràctics ja que són tots rentables i superen les més severes proves d’ús homologades.

Ubicació

Ubicació. Els nostres articles solen ocupar un bon volum d’espai. És bàsic que el client valore la mida del producte en relació amb el lloc reservat per a la seva ubicació. Com és confirmar si és possible introduir l’article fins a aquest lloc. I tenint en compte, a més, que pel seu caràcter artesanal, en la tapisseria es pot existir una diferència de fins a 3-4 cm entre les dimensions publicades i les de la seva unitat en concret. La bona notícia és que podem fabricar els productes del nostre catàleg en multitud de mesures i configuracions. Fins i tot, fer-ho com una part única o parcialment desmuntable, per facilitar l’accés. Per què amb tots aquests dades segur que podem crear el model dels seus somnis. Un consell: Per decidir si l’espai que ocuparà un producte en una estada és adequat, serà d’ajuda desplegar sobre el sòl fulles de periòdic creat la ombra de l’espai que ocuparia el producte. ¡És tan senzill com útil!

València

València, Madrid, Saragossa, Milà, Birmingham o Moscou. Són moltes les localitzacions de les fires nacionals i internacionals en què Moradillo ha exposat els seus models. I sempre amb la mateixa reacció per part del públic. També la mateixa satisfacció i gratitud per part nostra: El bon disseny i la qualitat són reconegudes iguals a tot el món.

Winchester

Winchester, Condado de Hampshire – Regne Unit. Famosa per ser la ciutat seu de la Taula Rodona del Rei Artur en el S.VI. Per comptar amb edificis històrics com la seva catedral del S.XI o el Winchester College del S.XIV. Allí, també existeix un punt de venda Moradillo. Com altres punts de venda situats fora de les nostres fronteres per Bèlgica, França, Índia, Irlanda, Kazakhstan, Panamà, Portugal, Rússia, Ucraïna i el Regne Unit. I sabem que això és només el principi. El producte de qualitat té reconeixement a tot el món i estem demostrant amb la imparable internacionalització de Moradillo.

¿Incògnites?

¿Incògnites? Cap. Tot és transparència. Té a la seva disposició la fitxa tècnica detallada de cada un dels nostres models a la nostra pàgina web, perquè pugui conèixer fins als més profunds detalls constructius de cada producte. I tots els nostres materials de tapissos inclouen informació detallada sobre el teixit, les seves característiques destacades, la seva composició o les instruccions de neteja. Tot perquè pugui triar amb total coneixement. La claredat és la millor de les polítiques.

Zig-zag

Zig-zag és la peculiar silueta que traça de les molles que estructuren la suspensió dels seients en alguns dels nostres models. També es coneixen com molles ondulades. Proporcionen una gran durabilitat així com un tacte de sentada especialment sumptuosa. Gràcies en part a les extraordinàries propietats de l’acer al carboni temperat que també es fa servir a les nostres embarcacions. Un luxe més que no està a l’abast de qualsevol fabricant.