Descripció

Butaca Metropolitan LM92C

 

La Butaca Metropolitan LM92C d’Ejner Larsen i Aksel Bender Madsen combina la corda de fusta i paper amb gran habilitat i bellesa. La càtedra Metropolitana es distingeix per un darrere i armrest elaborat a partir d’una sola peça de vel, el que resulta en un excel·lent consol per a una varietat de funcions: la càtedra Metropolitana es pot utilitzar com a conferència, menjador o cadira d’escriptori.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.