Descripció

Butaca Metropolitan LM92T

 

La producció de la LM92T Metropolitan Chair per Ejner Larsen i Aksel Bender Madsen va començar el 1950. El gran avenç de la cadira, però, va arribar el 1960 al Museu Metropolità d’Art de Nova York, on el millor del disseny i cultura danesos es va mostrar en una exposició titulada “Les Arts de Dinamarca”. El disseny es va guanyar el gran honor de ser anomenat “Càtedra Metropolitana.”

 

El resultat de moltes sessions de treball nocturnes, la càtedra Metropolitana es distingeix per una cadira posterior i armrest elaborat a partir d’una sola peça de vel. El disseny considerat dóna lloc a un excel·lent consol per a una varietat de funcions. La cadira metropolitana es pot utilitzar com a conferència, menjador o cadira d’escriptori.

 

La Butaca Metropolitan LM92T està disponible en roure natural o noguera en dues variants: Butaca Metropolitan LM92T amb un seient amb excés de pell i una veladura exposada, i la càtedra Metropolitana LM92P que està completament tapiada en cuir de sella luxosa.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.