Descripció

Butaca Rocking Nest AB001

 

L’ab001 Rocking Nest Chair d’Anker Bak va sorgir d’una necessitat humana real. Bak va concebre el disseny innovador quan la seva germana necessitava un lloc còmode per relaxar-se amb el seu nadó, creant una forma única amb una funcionalitat excepcional.

 

Dinàmica en la seva expressió i clara en la seva construcció, l’aparentment flotant cadira de roca uneix molts elements i materials, convertint-los en una silueta orgànica i acollidora. Per Bak, a qui li agrada la vida nòmada i fascinat per les necessitats canviants de la societat, la cadira també necessitava ser flexible i satisfer les limitacions dels espais urbans. A aquest efecte, la Rocking Nest Chair té un mecanisme que facilita plegar la cadira plana amb només uns quants passos.

 

La Rocking Nest Chair representa el minimalisme i l’artesania en el seu millor moment. Reinterpreta el patrimoni de disseny danès per als interiors moderns, alhora que destaca el potencial dels materials escollits per Bak.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.