Descripció

Butaca Embrace E015

 

EOOS va dissenyar la E015 Embrace Lounge Chair per proporcionar un confort superior. La cadira consta d’una estructura de fusta contínuament visible amb una esquena arrodonida de tres peces i potes característiques que s’afegeixen al marc general. El seient es crea amb un coixí tridimensional que abraça el marc de fusta, així com la persona asseguda en ell, amb tapisseria suau i elegant.

 

La presidència de l’Embrace Lounge ha millorat la comoditat a causa de l’augment del farciment en els coixins i un seient rebaixat que crea l’experiència de relaxació definitiva.

 

La E015 Embrace Lounge Chair també està disponible amb el peu E016 corresponent per a la comoditat afegida.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.