Descripció

Cadira KK37581.
La cadira va ser dissenyada per Kaare Klint el 1930. L’artista va seguir el reconeixement de la sèrie de cadira vermella que es va mostrar al Museu Danès d’Art i Disseny i el Pavelló Danès a l’Exposició Internacional de Barcelona el 1929.
Klint va crear les peces contemporànies per a la sèrie Red Chair basant-se en principis i tècniques de disseny clàssics, com les formes tradicionals de dissenys de cadira anglesos, incloent el Chippendale. Klint va considerar que era essencial mirar els arquetips històrics per crear un disseny realment útil però modern. Part de la filosofia central de Klint era incloure sempre la varietat i el funcionalisme en el seu disseny així, així com el KK87581 Gran Cadira Vermella també va crear una Gran Cadira Vermella sense armadures, així com una Cadira Vermella Petita i Cadira Vermella Mitjana per adaptar-se a una varietat de taules diferents.
Els sofàs KK41180 i KK41181 amb costats alts, dissenyats específicament per al primer ministre danès Thorvald Stauning, també estan disponibles per a espais més grans.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.