Matalàs Almaaz de molles ensacades

Natura i artesania s’uneixen en un més que excel·lent matalàs. Dissenyats,  capa a capa, per a garantir el seu màxim comfort.

Descripció

Matalàs Almaaz de molles ensacades

 

Matalàs Almaaz de molles ensacades de la col·lecció AURIGA presenta unes característiques úniques: climatització natural, doble nucli de molles ensacades, molles miniblock i unes vàlvules laterals de ventilació que el fan un matalàs d’alta qualitat. Ideal pel descans de molta gent.

 

Fabricat a partir de materials naturals: viscosa 100%, lli, seda natural, cotó 100%, llana de camell, cashmere, llana 100%, làtex natural 100% i fibra de coco. 

Entapissat antifongs i antibacteries. I fabricat sense substàncies nocives.

 

 

 

 

AURIGA

 

Auriga és en essència una marca de descans que té en el seu ADN l’excel·lència de la natura.

Auriga són matalassos, somiers, coixins i altres elements realitzats bàsicament amb productes naturals de primera qualitat. Així per exemple el cotó i la llana que s’utilitza per a la seva elaboració és bio. Tanmateix, el procés d’elaboració dels seus productes és bàsicament artesanal.

Als interiors dels productes AURIGA fan servir una selecció de materials totalment naturals. A més de ser més confortables, conservin la calor corporal i processin eficaçment la humitat.

Els productes d’aquesta col·lecció de prestigi, fan ús d’una selecció de materials totalment naturals. Que, a més de ser més confortables, conserven la calor corporal i processen eficaçment la humitat.