Descripció

Taula Brooklyn massissa roure.

Taula Brooklyn massissa roure és gran o molt gran. Tanmateix de potes robustes, gruixos fora del normal, aquestes són les característiques de la nova taula Brooklyn. Realitzada completament en Roure massís. Finalment comentar que la mida de la tapa i de les potes creen en tot cas elegància.

La Taula Brooklyin en fixa és fa a mida client i en versió extensible compta en varies mides. S’ha incorporat a la família la Mini Brooklyn per espais reduïts, les potes perden mida per adaptar-se al sobre de la taula més petit.
La opció extensible de la taula és perfecte. Dues potes es desplacen al llarg i donen pas als extensibles. Una vegada estirada les potes continuen als extrems de la taula, així ningú pateix els inconvenients de tenir les potes de la taula entre cames. El mecanisme és correcte i la fortalesa de la taula excel·lent.

En la versió amb acabat Cenere, Brooklyn adquireix un caràcter cosmopolita i sofisticat. Perfecte per a aquells que prefereixen els continguts, però no cal oblidar la forma.
És cert que es convertirà en el punt focal del vostra espai.
M15 és una col·lecció de taules que conté en el seu interior diferents històries:
Free Tables, la forma nova i innovadora per crear la teva pròpia taula gran o de centre. Escollint el tipus de tapa, mida, color, tipus de potes, podrem crear el teu taula sabent que vas a tenir una peça única.

Finalment Tables, conté una sèrie de noves taules i una reinterpretació històrica dels productes de Devina Nais.