Descripció

Matalàs Tabit de molles ensacades és un producte amb una estudiada combinació interior de materials naturals selectes. Matalàs natural extraordinari diferenciat de la resta de la col·lecció Astral Nature per incorporar micro molles ensacades.

El matalàs Tabit parteix  d’un excel·lent nucli de molles ensacades amb una densitat de 320molles/m2.  Damunt seu, una capa de micro molles que sumades dona una densitat total de 850molles/m2. També compta amb l’acabat Sanitized, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals.  El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs de aproximadament 30cm. Els diferents materials emprats son: Teixit de vicosa 100%, biollana i biocotó 100%, Bio Pur Cell, micro molles ensacades…

Es pot complementar el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

Tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural que, a més de ser molt confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

ASTRAL

Matalasseria i Bases amb més de 40 anys al sector del descans

Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977. ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos, somiers i bases entapissades .

ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Així, es manté sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’. 

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats formen part d’un valuós bagatge històric. ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar-se  a les noves tendències i tecnologies de producció.

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat. Tot gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals.

Finalment, en l’actualitat ASTRAL té gran capacitat d’adaptació a les necessitats concretes dels seus clients . Té agilitat i rapidesa en el servei de lliuraments. Tot això  ha portat a ASTRAL a experimentar un important creixement en els darrers anys.