Descripció

Matalàs Tabit Double Confort de molles ensacades és realitzat amb una estudiada combinació interior de materials naturals selectes. Matalàs natural extraordinari diferenciat de la resta de la col·lecció Astral Nature per incorporar micro molles ensacades. Alhora també destaca per tenir dos conforts: costat dret i costat esquerra. Un costat suau i l’altre ferm ideal per persones que volen dormir junts però necessiten o volen suports diferents.

El matalàs Tabit Double Confort parteix  d’un excel·lent nucli de molles ensacades amb una densitat de 320molles/m2.  Damunt seu, una capa de micro molles que sumades dona una densitat total de 850molles/m2. També compta amb l’acabat Sanitized, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals.  El nucli més les diferents capes de materials bàsicament naturals donen una alçada total al matalàs de aproximadament 30cm. Els diferents materials emprats son: Teixit de vicosa 100%, biollana i biocotó 100%, Bio Pur Cell, fibra de coco, micro molles ensacades…

Es pot complementar el confort i l´adaptabilitat d´aquest extraordinari matalàs amb el Topper Nature.

Tots els matalassos ASTRAL NATURE estan fabricats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural que, a més de ser molt confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

Astral Nature és la gama alta i més selecte de la marca de matalassos Astral.

 

ASTRAL

 

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS.

Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977.

ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molles, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans.

FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA ASTRAL

Astral aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’.

ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats, així com el rigor en el disseny i en els acabats finals, formen part d’un valuós bagatge històric. ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS

ASTRAL ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans, com el seu sistema de molles Double Offset., per a la fabricació de l’armadura de les seves matalassos de molles. Aquest sistema confereix als matalassos més resistència, major adaptabilitat i més estabilitat gràcies a la incorporació d’un 25% més de molles que en els matalassos convencionals.