Descripció

Sofà adicional KK48651

 

El sofà d’addició KK48651 de Kaare Klint està inspirat en un sofà rococó francès – és part d’un sistema modular que és un testament per a la simplificació i el propòsit.

 

La creació de la sèrie Addition Sofa va començar a principis de la dècada de 1930 per a les oficines de la Fundació New Carlsberg a Copenhaguen. Klint va continuar treballant en el disseny i va mostrar el final Addition Sofa a l’Exposició del Gremi de Gabinets de Copenhaguen de 1933.

 

La sèrie té costures netes al voltant del seient i darrere i panells romboides, mantinguts en el seu lloc amb botons coberts de cuir que s’obren amb pressió per evitar que el cuir s’estengui massa. Aquests detalls elaborats capturen l’essència del disseny clàssic i signifiquen que el sofà de l’addició KK48651 es pot gaudir durant moltes generacions.

 

El sistema modular Sofa d’addició significa que el Sofa d’addició KK48651 també està disponible amb l’esquena com el Sofa d’addició KK48650. La combinació permet noves composicions.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.