Descripció

Sofà adicional KK48650

 

El sofà adicional KK48650 de Kaare Klint és versàtil i modern. El disseny es retalla amb canonades per assegurar unes costures boniques i netes al voltant del seient i l’esquena. Els plecs de cuir creen panells de romboides que es mantenen al seu lloc amb botons coberts de cuir i s’obren quan s’aplica pressió al sofà per evitar que el cuir s’estengui.

 

La primera versió del sofà va ser creada a principis de la dècada de 1930 per a les prestigioses oficines de la Fundació New Carlsberg a Copenhaguen. Klint llavors va continuar refinar el disseny, presentant l’addició final Sofa a l’Exposició del Gremi de Gabinets de Copenhaguen de 1933.

 

El sofà ràpidament va guanyar premis per la seva construcció senzilla i el seu sofisticat tapisseria, incloent un premi a la competició del 475 aniversari del Gremi de Saddlemakers i Upholsterers de Copenhaguen el 1935.

 

El sofà de l’addició KK48650 també està disponible sense esquena com el sofà d’addició KK48651. El sistema modular permet noves combinacions.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.