Descripció

Sofà Kumo blanc és un molt bon producte de Moradillo.

Busques un sofà que us ofereixi un descans extrem i que es mantingui en perfecte estat després d’anys d’ús? El sofà KUMO és per a tu.

 

Gràcies a la seva configuració d’asseguda XXL augmenta la seva funcionalitat i comoditat sense ocupar massa espai, ja que disposa de fons de 105 o 115cm per triar, cosa que suposarà tot un “must have” per als apassionats de les assegudes envoltants. A més, compta amb farcits realitzats amb un alt percentatge de ploma per a una sensació encara més acollidora, i l’última tecnologia de suspensió que ofereix més estabilitat i garanteix que el sofà conservi la seva forma original després del seu ús. Així mateix, incorpora un braç ample de 25 cm. multiplicant la funcionalitat del sofà.

 

Com tot Moradillo, pots personalitzar-lo escollint entre diferents opcions de modulació, mides i escollir cada detall del seu entapissat i acabats. En vols encara més? A més, és totalment desenfundable perquè un sofà de disseny també ha de ser pràctic.

 

Moradillo.

Modern per a Moradillo no vol dir extravagant, fred i ple de condicionants en el dia a dia. Més aviat al contrari, la seva filosofia ens dicta que un disseny modern implica contemporaneïtat i personalitat a dojo. Però sense perdre mai la comoditat, practicitat i calidesa. Zow Ille és exemple d’aquesta filosofia: Línia depurada i lleugera, costures espectaculars, seients lliscants per ampliar la superfície de asseguda i capçals multirregulables per aconseguir una postura perfecta. En definitiva, pur disseny, pura comoditat.

El valor del que és autèntic: Moradillo des de 1972. Lluny de les efímeres modes, ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: Qualitat, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels nostres clients com a fi últim.

Avui, després de més de 40 d’anys d’experiència, hem aconseguit donar forma als desitjos dels nostres clients conjugant la tecnologia d’última generació amb els exquisits acabats que proporcionen les sàvies mans dels nostres artesans. Com a resultat un producte mític, de qualitat única , extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.

Tota una filosofia i uns valors que resideixen en l’ADN de cada peça que fabriquem i que només l’etiqueta d’autenticitat de Moradillo, amb tot el que representa, pot garantir