Armari raconer Stave amb portes de vidre

Descripció

Armari raconer Stave amb portes de vidre resulta especialment adequat per a utilitzar-lo com a paret divisòria entre dos ambients.

 

Aquest armari de disseny és caracteritzat per portes amb llistons verticals, mòduls corbs i obertura push-pull: aquests són els elements distintius de l’exclusiu armari de portes batents Stave. L’obertura push-pull augmenta la funcionalitat de la porta conferint-li una estètica impecable: amb absencia de tiradors, presenta l’aspecte d’una boiserie. Gràcies a aquesta característica, l’armari Stave resulta especialment adequat per a utilitzar-lo com a paret divisòria entre dos ambients.

 

Novamobili

Filosofia — Novamobili es distingeix en el món del mobiliari pels seus sistemes modulars. Així com pel seu objectiu d’inspirar conceptes personals de vida domèstica. Projectant mobles que defineixen noves regles per a construir espais entorn dels objectes que desitgem tenir al nostre costat. En el centre de la seva filosofia, els valors de modularidad, flexibilitat i transversalitat, clara expressió d’una tradició artesanal. La qual continua en una empresa tecnològicament avançada i oberta als desafiaments del futur. Es compon d’un equip de projectistes, enginyers i tècnics que, en col·laboració amb importants noms de l’arquitectura i del disseny, proposen innovadores solucions de mobiliari a la mesura.

Recerca i desenvolupament són sinònims de disseny, qualitat i cura de cada fase del procés productiu.