Descripció

Butaca Easy KK53130

 

Kaare Klint, reconegut com el pare del disseny danès modern, va crear el KK53130 Easy Chair quan va ser convidat a unir-se a l’aniversari del Gremi el 1935. Klint va presentar una varietat de dissenys diferents a la competició de celebració del Gremi. Sota el títol “Christmas 1934” – l’elegant Easy Chair era entre ells amb un coixí de seient solt i ple de fons.

 

La butaca Easy va ser universalment reconeguda per tenir una construcció perfecta i proporcions molt equilibrades: característiques deliberades de la filosofia de disseny general de Klint.

 

Va ser elogiada com una contribució molt moderna a causa de la seva precisió, ajustada línia i composició, la Càtedra Easy va ser produïda per l’Exposició del gremi de 1937.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.