Descripció

Butaca Mix KK43960

 

La butaca Mix KK43960 de Kaare Klint ha guanyat un estatus icònic entre els col·leccionistes des de la seva presentació el 1930. Aquesta cadira fàcil és admirada tant per la seva elegant i fluida forma com pel seu intricat concepte de construcció.El disseny de la Butaca Mix KK43960 és una culminació d’un exercici geomètric sofisticat. La cadira fàcil presenta una sèrie de corbes convexes i còncaves que es repeteixen i es reflecteixen entre si per formar el marc principal i els armrests. Per contra, les potes de fusta sòlida es mantenen quadrades, amb només les potes posteriors lleugerament inclinades cap enrere per donar suport al perfil lleugerament reclinat de la cadira.

 

La càtedra Mix encarna l’enfocament de disseny sistemàtic de Klint, utilitzant geometria i matemàtiques per aconseguir formes ideals, proporcions i equilibri general.

 

Els coixins rígids i solts ofereixen una comoditat excepcional mentre reflecteixen les suaus corbes del disseny i ajuden a mantenir la forma prevista.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.