Descripció

Butaca Heritage FH419

 

La Butaca Heritage FH419 de Frits Henningsen es caracteritza per línies suaus i elegants i d’excepcional qualitat, fins al detall més petit. La cadira dóna testimoniatge de la constant cerca del dissenyador de perfecció artesanal.

 

Amb aquest disseny de 1930, Henningsen es va inspirar en períodes anteriors, particularment en els estils imperials francesos i britànics del segle XVII. El resultat és un disseny clàssic amb una cadira totalment completa construïda sobre un marc de faig sòlid i acuradament dissenyat. La Càtedra Heritage és tan còmoda i atractiva que es converteix fàcilment en la seu preferida en qualsevol espai.

 

La Butaca Heritage FH419 està disponible amb el peu FH420 corresponent per a la comoditat i la relaxació afegides.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.