Descripció

Butaca Lounge CH28T de Hans J. Wegner de 1951 és tan funcional com escultòrica. La cadira, que es va posar en producció l’any següent, és un disseny acuradament considerat que captura molts dels elements de signatura del mestre.

La cadira de saló CH28T de Hans J. Wegner és molt precisa en la seva expressió. Mostra la dedicació de Wegner a trobar l’equilibri òptim de funció i forma visualment atractiva.

Wegner va aconseguir una dinàmica intrigant entre el seient esvelt i escombrador, la part posterior corbada i les cames molt inclinades. Aquesta construcció única, amb les seves vores arrodonides i detalls delicats, crea un confort sense precedents amb una expressió relaxada.

Els detalls notables inclouen elegants armadures ovalades i distintives que disparen des del marc principal, juntament amb les tapes de fusta lleugera en roure, que – especialment en la variant de nou . – contrasten amb la superfície més fosca del seient. La cadira està disponible en roure sòlid o en un marc de roure amb el seient i de tornada en noguera i taps de roure.

La cadira de saló CH28T també està disponible en un model tapisser, la cadira de saló CH28P.

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.