Descripció

Taula Embrace E020 és un disseny funcional que uneix fusta i acer per crear una peça flotant i distintiva.

 

Dissenyat per trio austríac EOOS per Carl Hansen . S.n, la Taula d’Embrace E020 és una reinterpretació estilitzada d’un moble bàsic, creat com a part de la sèrie d’Embrace intel·ligent. Fet a partir de tres components, el disseny té una base de fusta, una estructura de filferro d’acer i una taula rodona. Tanmateix, el resultat és una expressió distintiva i escultòrica inspirada en un estel que bufa al vent; amb les potes de taula que s’han tirat al centre per maximitzar el llavi, la peça proporciona una funcionalitat òptima.

 

El tauler és circular i està dissenyat per facilitar la comunicació entre les persones, ja que la forma rodona i l’habitació afegida destaquen la interacció social. Contrastat per la lleugeresa del marc, la taula de fusta sembla flotar sobre el marc estable i es fusionarà sense problemes amb la cadira d’abric i la cadira d’braços.

 

Dissenyat per EOOS, la Sèrie Embrace uneix l’enfocament de disseny innovador del trio amb l’elegant artesania i patrimoni de Carl Hansen . S.n.

 

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La qual en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.