Descripció

Butaca Lounge CH25 és una de les primeres quatre cadires Hans J. Wegner creada exclusivament per Carl Hansen . S.n al començament de la col·laboració que va començar el 1949. La cadira, considerada revolucionària en aquell moment, es va posar en producció el 1950.

 

La cadira de saló CH25, com molts altres dissenys icònics de Hans J. Wegner, és neta i senzilla en la seva forma distintiva. Però la seva introducció va causar un gran renou a causa de l’elecció de Wegner de materials en la part posterior i el seient. El cordó de paper teixit, un reemplaçament de la maragsa desenvolupada durant la Segona Guerra Mundial, no s’havia utilitzat en mobles abans. No obstant això, Wegner es va mostrar entusiasmat amb l’aspecte del material i la seva durabilitat òptima i no esteses, i també ho van ser generacions després d’ell. La cadira de saló CH25 s’ha mantingut enormement popular i ha estat en producció contínua des de 1950: un testimoni de l’enfocament visionari de Wegner.

El resultat sorprenent d’aquest exigent procés és una cadira excepcional que és fascinant des de tots els angles.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.