Descripció

Butaca Lounge CH401

 

La butaca de menjador CH401, dissenyada per Hans J. Wegner el 1958, forma part de la sèrie de Kastrup minimalista que encara s’utilitza en l’interior de l’aeroport de Copenhaguen fins avui.
El disseny senzill i tubular de la cadira de saló demostra que els mobles tapiats no necessiten ser grans ni voluminosos. Wegner va cobrir els mecanismes pels quals la tela tapisseria s’adjunta al marc amb un element esvelt i angular d’acer inoxidable, creant una expressió neta i senzilla. El disseny no és només estèticament agradable: la construcció de la cadira de saló CH401 també és excepcionalment duradora per a ús a llarg termini.
La butaca de menjador CH401 combinada i el seient estan tapats en tela o cuir. La sèrie Kastrup també inclou sofàs elegants de diferents mides.

 

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.