Descripció

Butaca Lounge CH101

 

La butaca de menjador CH101 de Hans J. Wegner és una cadira de saló amb forma estreta, però extremadament còmoda. Està construït sobre un marc interior de fusta de faig sòlid i dos elements de braç, que estan tapats a mà, d’acord amb els millors estàndards de qualitat. Per a l’estabilitat dimensional, el seient i els coixins posteriors tenen un nucli d’escuma que està embolicat en una jaqueta baixa per millorar la comoditat. La coberta de cuir és extraïble i té forats d’aire col·locats discretam

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.