Descripció

Butaca Lounge CH71

 

Amb el seu marc esvelt i la seva forma escultòrica fluida, la Càtedra Lounge CH71 de Hans J. Wegner és un testimoni de la comprensió única del llegendari dissenyador danès de la fusteria i el tapisseria. Creat el 1952, el disseny mostra tots els segells del “Mestre de la Càtedra”, incloent una unitat perfecta de forma i funció, i una estètica refinada que s’ha mantingut sense esforç contemporània al llarg de les dècades que passen.

 

A més de ser un gran mestre de gabinet, Wegner posseïa un coneixement profund de tècniques de tapisseria, permetent-li concebre peces complexes que requerien artesania experta. La cadira de saló CH71 és un d’aquests dissenys, amb corbes coixinades que embolcallen sense problemes al voltant d’un marc esvelt i angular.

 

El dissenyador també va donar gran consideració a les proporcions de la cadira, resultant en una peça racionalitzada que pot afegir estil i suavitat fins i tot al més petit dels espais. Amb una varietat de tèxtils per triar, la cadira es pot tapar en una varietat de colors i textures, mentre que les potes i els mànecs estan disponibles en roure i nou amb diversos acabats.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.