Descripció

Butaca Colonial OW149

 

La butaca Colonial OW149 va ser dissenyada per Ole Wanscher el 1959. Wanscher desitjava crear mobles que rendissin tribut a les tendències conservadores clàssiques, però també va resistir la prova del temps. Va aconseguir aquest equilibri amb el disseny de la butaca Colonial, i segueix sent el seu disseny més famós fins avui.

 

Com a minimalista, Wanscher tenia una preferència per la prima i refinada. Malgrat les seves dimensions primes, la butaca Colonial és molt estable. La seva força es troba en el curosament dissenyat reforç. El disseny és sofisticat, amb uns armrests lleugerament corbats que arriben a un punt abans de fer un gir cap avall, una característica de Wanscher. Les potes davanteres i posteriors estan fetes de fusta de fusta rodona, amb les potes posteriors corbades suaument cap a l’exterior per a l’estabilitat afegida i un resultat més refinat.

 

Quinze anys més tard, Wanscher dissenyaria el corresponent Sofa colonial i la Taula de Cafè Colonial, creant la Sèrie Colonial. La Càtedra Colonial està disponible amb el tamboret OW149F corresponent per a la comoditat afegida.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.