Descripció

Extremadament lleugera (3,8 kg), còmode i elegant: Sand Air potencia la qualitat intrínseca del projecte Sand, la malla de niló recoberta amb pvc garanteix una transpirabilitat òptima.

Cadira apilable d’exterior Sand Air és caracteritza per l’ús de la malla ultralleugera, còmoda i sofisticada. Potencia les característiques úniques que han fet famós el disseny de la sorra. La malla de niló recoberta amb PVC assegura una excel·lent transpirabilitat.

Desalto

La taula  és un excel·lent producte de Desalto.

Una història en constant evolució:
Aquí, la gent mai s’atura.
Es per això que Desalto fa gairebé 30 anys que escampa per tot el món una idea d’un producte estèticament sofisticat basat en constants investigacions tècniques i tecnològiques centrades en una major funcionalitat. Trenta anys d’activitat converteixen a Desalto en una marca jove però també molt freqüentada. D’ambdues dimensions, Desalto es titula.

De la mateixa manera, és un esperit jove capaç de combinar seients i complements icònics, com els signes gràfics esbossats a l’aire, amb taules tan adaptables com la vida quotidiana. Però també una història que va començar el 1990 quan els quatre germans Orsenigo – hereus d’una empresa familiar metal·lúrgica – van preveure una empresa que estaria més a l’altura dels temps i, des del principi, van demanar la cooperació de dissenyadors consolidats o emergents.

Tanmateix, diferents visions que s’involucren amb una mateixa filosofia corporativa que s’actualitza contínuament a través de valors fonamentals d’harmonia, elegància expressiva, dissenys nets i originalitat.