Descripció

Cadira Calma giratòria amb rodes

Cadira Calma giratòria amb rodes. Té un respatller intermedi amb seient entapissat, respatller de teixit tècnic i base central giratòria, amb sistema basculant, d’alumini de 5 rodes, regulable en altura i acabat alumini polit, blanc o negre.

 

Les cadires calma són una família de cadires per al treball en la llar que combina la funcionalitat d’un seient operatiu i ergonòmic amb l’atractiu i l’accessibilitat de la llar.

 

 

 

Andreu World

Andreu world ha crescut i evolucionat convençuts que la nostra filosofia és una guia fonamental. Aquesta guia serveix per continuar sent el que som ara i en el futur.

 

Qualitat atemporal
Un disseny pel qual no passa el temps és sinònim de qualitat. La capacitat de perdurar amb caràcter i amb identitat pròpia al llarg dels anys és un valor imprescindible dels nostres productes. Tanmateix, també estem en l’altre extrem de la moda perquè prioritzem la longevitat en els dissenys que fabriquem. Perquè aixi es converteixin en clàssics contemporanis.

 

Els seus inicis es remunten a 1955 quan gràcies a la visió empresarial de Francisco Andreu Martí, que amb 17 anys, decideix recollir el testimoni i experiència de la seva família en el treball de la fusta per a convertir un petit taller d’ebenisteria en una empresa dedicada a la fabricació de peces de fusta, corbats, muntatge i vernissat de cadires.

 

La nostra filosofia: Una suma d’amor al detall, excel·lència i bon disseny.