Descripció

Cadira Taia peu central amb rodes és un excel·lent producte de la firma Inclass.

Ofereix varies combinacions d’acabats. Així permet adaptar-la a multitud de diferents ambients.

Inclass és una important empresa dedicada a la fabricació de mobles de disseny contemporani.
Amb una manufactura local i un enfocament global, a creat productes innovadors en col·laboració amb grans dissenyadors internacionals.
Productes que neixen amb la finalitat de crear espais inspiradors i moderns on la gent pugui relacionar-se, treballar i viure millor.
Així, Inclass ofereix una àmplia gamma de productes i aposta per la polivalència d’ús. Tot aixó, amb mobles ideats per a contextos diversos tant d’ús públic com privat.
Tanmateix, els seus dissenys són reconeguts arreu del món per la seva elegància essencial, les seves línies pures i el seu esperit atemporal.
És important remarcar que tota la producció es realitza localment combinant l’artesania amb les últimes tecnologies.
També entenen la qualitat amb el client com a centre. Fabriquen productes de qualitat amb l’objectiu de satisfer i superar les seves expectatives.
Els seus mobles es fabriquen artesanalment. I saben que la bona qualitat depèn de tres factors. Un bon disseny,  una selecció de materials de qualitat i sobretot del bon fer del seu equip humà.
Inclass treballa segons els estàndards establerts en la norma ISO 9001. Així cada any s’estableixen objectius de qualitat clars, quantificables i s’apliquen criteris de millora de la qualitat contínua “TQM”.
L’empresa també aplica procediments de control i millora de la qualitat a totes les seves àrees.
Les matèries primeres són seleccionades i supervisades per garantir la seva qualitat i periòdicament s’avalua a tots els proveïdors.
Els nostres mobles són a més sotmesos a assajos de seguretat i durabilitat en laboratoris independents. Així aquests treballen segons les més estrictes normatives internacionals.
Tot això, fa que els nostres productes estiguin garantits durant 5 anys contra tot defecte de fabricació.
Finalment dir que son conscients de la seva responsabilitat amb l’entorn, la política de sostenibilitat i medi ambient constitueixen un dels eixos centrals de la seva activitat.