Col·lecció Fil taula auxiliar

Descripció

Col·lecció Fil taula auxiliar

Col·lecció Fil és un conjunt de mobles auxiliars que parteixen del mateix origen estètic i constructiu i funciona com a fil conductor. Mobles de rebedor, prestatgeries i taules de centre comparteixen identitat.
El punt de partida és una vareta cilíndrica d’un centímetre de diàmetre. Amb ella desenvolupem les diferents estructures que configuren les col·leccions.

Fil, amb una personal identitat visual, és una gran família de peces auxiliars amb valor propi, que complementen en funció a la resta de col·leccions.

 

Col·lecció Fil taula auxiliar

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.