Descripció

Composició Mitra menjador és una col·lecció modular que es desenvolupa en dues adreces: la primera, com a peces independents amb funció pròpia i la segona, com a programa componible, el qual, amb la suma de diversos mòduls, ofereix la possibilitat de configurar una gran quantitat d’opcions.

Estructuralment es construeix amb caixes a biaix de gran puresa visual.

Composició Mitra menjador permet, amb simplicitat estètica i flexibilitat compositiva, oferir la millor solució per a cada necessitat de la zona dia.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.