Descripció

Les composicions del sofà Sleed dón d’un disseny construït amb volums geomètrics purs que li donen un elegant caire arquitectònic.

El braç, el respatller i el seient es combinen intercalant-se i desplaçant-se en altura en aquest sofà diferent que es manté fidel a uns principis de simplicitat en el seu disseny.

Un dels elements característics i que millor expressen la filosofia del disseny del sofà Sledd és la seva base. Conformada a partir d’una peça que recorda a la base d’un patí.

Els acabats de la base, les taules i accessoris són de pell. Això permet que Sledd sigui un sofà que contribueix a millorar l’espai diferents tipologies d’interiors.

Dissenyat per Mario Ruiz.

 

Joquer

A Joquer quan creem els nostres productes no només tenim en compte la finalitat amb què seran utilitzats sinó l’impacte que tindran en l’entorn. Per a nosaltres la sostenibilitat és un element clau des de la mateixa fase de disseny. La fusta que fem servir en les estructures procedeix de boscos sostenibles i tots els processos de fabricació, com la emprimació i recobriment de les parts metàl·liques, compleixen amb les normatives mediambientals. Però sobretot, fem servir materials de qualitat i les millors tècniques de cosit perquè les nostres peces tinguin una llarguíssima vida d’ús. Perquè creiem que la perdurabilitat és el valor més ecològic.

 

El 1984 Pedro Carretero va crear l’empresa Joquer. Una petita empresa familiar per a la producció de sofàs, butaques i elements auxiliars de tapisseria que, sis anys més tard, comença a exportar-se a diversos països d’Europa. A partir de 1997 comencen les col·laboracions amb dissenyadors externs fins que, en 2012, el dissenyador Mario Ruiz assumeix l’adreça creativa de la marca establint un abans i un després en traçar un nou rumb estratègic i la construcció d’una identitat molt sòlida per a *Joquer a través del disseny de qualitat. Durant tot aquest procés de creixement i evolució, les arrels mediterrànies de *Joquer romanen intactes. La suma de modernitat i tradició artesana constitueix l’essència que es transmet en cadascun dels seus productes.